Як прибрати жовтизну з подушок без прання: копійчаний, але дієвий метод

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 квітня 2024, 16:07

Ми підкажемо, які підручні засоби допоможуть вивести плями з подушок

Жовті плями на подушках, як і жирні плями на одязі, — поширена проблема, з якою стикається багато хто. Вони псують зовнішній вигляд білизни та створюють відчуття неохайності. Але не поспішайте викидати засалені подушки! Є кілька перевірених способів, як позбавитися жовтих плям на подушках і повернути їм первозданну білизну.

Як вивести жовті плями на подушках без прання – лайфхак

Для цього можна використовувати харчову соду:

  • посипте плями содою;
  • змочіть водою;
  • залиште на 30 хвилин.

Сода чудово справляється із застарілими жовтими розлученнями. Після закінчення протріть плями чистою губкою або тканиною, змочуючи їх у воді, щоб видалити залишки соди.

Як вивести плями з подушки — прості способи

За допомогою прального порошку — змішайте його з водою до стану кашки та нанесіть на забруднення. Залишіть на 1-2 години, потім виперіть подушки.

Також ми підкажемо, як відіпрати засалені подушки — скористайтеся розчином з води та оцту (1 склянка на 1 літр). Замочіть у ньому подушки на ніч, а вранці запустіть прання, як завжди.

Є ще один спосіб, як усунути старі жовті плями. Тут допоможе перекис водню. Нанесіть його на плями, зачекайте 30 хвилин і виперіть подушки в гарячій воді.

Регулярний догляд та своєчасне прання білизни – запорука його чистоти та охайного вигляду. Але якщо жовті плями все ж таки з’явилися, скористайтеся цими простими лайфхаками. Вони допоможуть швидко та ефективно позбутися забруднень без зайвих зусиль!

Раніше "Телеграф" розповідав, як вивести плями поту на білому одязі. Цей секрет розповіли у хімчистці.