Найшвидша паска готується так: знадобиться всього п’ять інгредієнтів та 20 хвилин часу

Читать на русском
Автор
557
Вишуканий смак святкового десерту
Вишуканий смак святкового десерту. Фото vazhnoznat.com

Таку паску проситимуть не лише на свято

Рецептів великодньої випічки – мабуть-невидимо. Здається, що здивувати черговим неможливо.

Однак сьогодні ми з "Важно знать" поділимося незвичайним рецептом шоколадно-сирної Великодня. Ні яєць, ні муки, ні мороки з тістом: лише п’ять інгредієнтів, 20 хвилин часу - і на столі вишуканий десерт. Ну що йдемо готувати? Ласуни точно будуть задоволені!

Як приготувати шоколадно-сирну паску

Інгредієнти для форми на 700 г:

  • 300 г жирного сиру;
  • 70 г вершкового масла;
  • 80 г цукрової пудри;
  • 180 г гіркого чорного чи молочного шоколаду;
  • 180 мл вершків 33% жирності.

Спосіб приготування:

  1. Для ніжності перетираємо сир через сито.
  2. Нагріваємо до закипання вершки та заливаємо ними подрібнений часточками шоколад. Все перемішуємо до одержання однорідної шоколадної маси.
  3. Розм’якшене до кімнатної температури вершкове масло разом із цукровою пудрою збиваємо до пишності блендером. Отриману масу перемішуємо з перетертим сиром.
  4. В отриману масу додаємо шоколад із вершками, збиваємо все за допомогою блендера.
  5. Форму для паски обмотуємо харчовою плівкою та заливаємо сирну масу. Обмотуємо форму плівку зовні та відправляємо на зберігання холодильник.

Раніше ми розповідали, як приготувати вологу паску. Ви отримаєте від цього десерту масу насолоди.