Яке у вас почуття стилю? Простий тест по картинці розкриє всю правду

Читать на русском
Автор
2125
Цікавий тест про стиль і почуття смаку
Цікавий тест про стиль і почуття смаку. Фото Колаж "Телеграф"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Кожна дівчина має свій стиль та почуття смаку в одязі та створенні образів. Деякі справжні модниці, інші не стежать за трендами і створюють свій індивідуальний стиль. Розкрити особливості свого стилю вам допоможе простий тест по картинці. "Телеграф" вже розповідав про тест, який визначає ваші особливості, а сьогодні ділиться новим тестом, який розкриє ваше почуття стилю.

Просто подивіться на картинку та інтуїтивно оберіть один із малюнків з вбраннями

тест по картинці

Результати тесту

Ескіз — 1

Якщо вам сподобався цей образ, то ви яскрава і харизматична особистість. Ви прагнете створювати складні образи, такі, щоб не повторювалися ні в кого. Ви ретельно стежите за модними тенденціями та безперервно розвиваєте своє почуття стилю. І у вас це чудово виходить — вашим образам заздрять багато подруг та колег.

Ескіз — 2

Якщо вам сподобався цей образ, то ви спокійна і врівноважена особа з тонким почуттям стилю. Ви надаєте перевагу класиці у своїх образах і вмієте підкреслювати свої сильні сторони. А ще ви велика прихильниця хитромудрих прикрас та незвичайних зачісок, якими також вміло підкреслюєте свої вбрання.

Ескіз — 3

Якщо вам сподобався цей образ, то ви яскрава і непересічна дівчина, яка любить бути в центрі уваги. Ви із тих, хто вміє справляти враження та вражати всіх навколо епатажними образами та екстраординарним стилем. У вас чудовий смак на стильні речі і ви з задоволенням балуєте себе шопінгом.

Ескіз — 4

Якщо вам сподобався цей образ, значить ви скромна та вразлива натура. У вас дуже стриманий стиль, але він лише підкреслює ваш внутрішній світ. Ви не сіра миша, але не любите занадто химерних вбрань, які привертають багато уваги. Ваша головна фішка при підборі гардеробу – це вміння гармонійно виділяти свої переваги та ховати недоліки.

Раніше "Телеграф" розповідав про не менш захоплюючий тест по картинці. Інтуїтивно оберіть абстракцію і дізнайтеся, що на вас чекає у квітні.