Як випрасувати одяг без праски: хитрий спосіб

Читать на русском
Автор
Мало хто любить прасування
Мало хто любить прасування. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Додайте всього два продукти у воду і нанесіть на м’ятий одяг

Після прання з машинки часто доводиться діставати сильно пом’ятий одяг. Він має неохайний вигляд. І хоч складки на одязі й дратують, це не додає бажання взяти в руки праску та розгладити їх. До того ж на це іноді просто не вистачає часу.

На щастя, хитрі господині придумали спосіб, який допомагає привести до ладу одяг без використання праски. Раніше ми розповідали, як прати штори, щоб потім їх не гладити. Тепер разом із Share info поділимося лайфхаком, який допоможе позбавитися складок на одязі.

Як розгладити складки на одязі без праски

Для приготування чарівного засобу знадобиться дистильована вода, кондиціонер для білизни та оцет.

Спочатку налийте в дозатор 125 мл дистильованої води, додайте 1 столову ложку кондиціонера для білизни та 1 столову ложку оцту. Закрийте ємність, енергійно струсіть та готове.

Розпорошіть суміш на матеріал і розгладьте одяг руками. Через деякий час ви помітите, як складки зникли. Крім того, одяг матиме приємний аромат.

Цей же засіб можна використовувати під час звичайного прасування праскою. Тоді всі складки зникнуть вдвічі швидше.

А щоб одяг після прання не був занадто пом’ятим, віджимайте його на найнижчій швидкості й виймайте з барабана відразу після прання. Ретельно струсіть одяг і розкладіть його так, щоб не було складок, а потім розвісьте.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити рушники знову м’якими. Для цього стане в пригоді один недорогий продукт.