Неймовірне печиво за 15 хвилин: бюджетні яблучні конвертики, яких виходить гора без зусиль
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Дуже смачне печиво з начинкою, що таке в роті
Ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива. Тепер розповідаємо, як приготувати нереально смачні здобні конвертики з яблучною начинкою. Вони надзвичайно просто готуються і можна буквально почати робити їх за 15 хвилин до приходу гостей.
В готової випічки ідеальний баланс смаку та текстури, що робить такі конвертики ідеальними до кави чи чаю. Як приготувати пісочні конвертики з яблучною начинкою, розповіли на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 330 г борошна
- 200 г вершкового масла
- 140 г сметани
- Для начинки:
- 5 великих яблук
- 120 г цукру
- 20 г манної крупи
- 0,25 ч. л. кориці
Спосіб приготування:
- Миємо, чистимо яблука від шкірки та насіння. Нарізаємо кубиками.
- Викладаємо на пательню, засипаємо цукром. Перемішуємо та томимо на слабкому вогні.
- Додаємо манку та корицю, вимкніть плиту. Охолоджуємо до кімнатної температури.
- Перетираємо борошно з вершковим маслом у блендері. Додаємо сметану, перемішуємо.
- Загортаємо тісто в плівку, відправляємо в холодильник на 1 годину. Розкочуємо прямокутник завтовшки 2-3 мм, обрізаємо краї. Ділимо на квадрати 8х8 см.
- Викладаємо начинку на центр кожного квадрата. Защипуємо протилежні кути тіста.
- Підгинаємо краї. Викладаємо на деко з пергаментом. Випікаємо 35 хвилин при 170°C.
Після охолодження конвертики присипаємо цукровою пудрою. Також ми ділились рецептом дуже смачних домашніх цукерок.