Неймовірне печиво за 15 хвилин: бюджетні яблучні конвертики, яких виходить гора без зусиль

Читать на русском
Автор
Таке печиво можна приготувати дуже швидко
Таке печиво можна приготувати дуже швидко. Фото 24 канал

Дуже смачне печиво з начинкою, що таке в роті

Ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива. Тепер розповідаємо, як приготувати нереально смачні здобні конвертики з яблучною начинкою. Вони надзвичайно просто готуються і можна буквально почати робити їх за 15 хвилин до приходу гостей.

В готової випічки ідеальний баланс смаку та текстури, що робить такі конвертики ідеальними до кави чи чаю. Як приготувати пісочні конвертики з яблучною начинкою, розповіли на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 330 г борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 140 г сметани
  • Для начинки:
  • 5 великих яблук
  • 120 г цукру
  • 20 г манної крупи
  • 0,25 ч. л. кориці

Спосіб приготування:

  1. Миємо, чистимо яблука від шкірки та насіння. Нарізаємо кубиками.
  2. Викладаємо на пательню, засипаємо цукром. Перемішуємо та томимо на слабкому вогні.
  3. Додаємо манку та корицю, вимкніть плиту. Охолоджуємо до кімнатної температури.
  4. Перетираємо борошно з вершковим маслом у блендері. Додаємо сметану, перемішуємо.
  5. Загортаємо тісто в плівку, відправляємо в холодильник на 1 годину. Розкочуємо прямокутник завтовшки 2-3 мм, обрізаємо краї. Ділимо на квадрати 8х8 см.
  6. Викладаємо начинку на центр кожного квадрата. Защипуємо протилежні кути тіста.
  7. Підгинаємо краї. Викладаємо на деко з пергаментом. Випікаємо 35 хвилин при 170°C.

Після охолодження конвертики присипаємо цукровою пудрою. Також ми ділились рецептом дуже смачних домашніх цукерок.