Манікюр 2024: цей дизайн варто обрати для покриття навесні

Читать на русском
Автор
Красивий манікюр на весну 2024 Новина оновлена 09 квітня 2024, 11:08
Красивий манікюр на весну 2024. Фото Інстаграм aanett_nails

Таке покриття нігтів вам сподобається

Щодо манікюру, тут кожен має свій смак. Комусь до вподоби яскраве покриття на короткі нігті, а хтось — надає перевагу ніжному та стриманому. Саме навесні — час спробувати новинки у манікюрі, які доповнять ваш лук.

Деякі дрібні деталі можуть зробити покриття нігтів значно цікавішим, пише "Телеграф". Тож час спробувати ці техніки вже зараз, аби мати актуальний вигляд.

Золотиста фольга

Так, майстри манікюру відтворюють ефект фольги на нігтях. Вони роблять маленькі вкраплення золотистого кольору. Це не суттєвий нюанс, але він урізноманітнює покриття та робить його привабливішим.

Манікюр з золотистим елементом

Морський мотив

Чимало з нас хоча б раз бачили малювання епоксидною смолою. Це дуже красиво виглядає завдяки переливам і кольорам. Ось таку техніку почали використовувати майстри вже й на нігтях. До речі, якщо обрати основним кольором синій, то на нігтях буде виглядати наче морські хвилі.

Відтворення малюнку наче епоксидною смолою

Фрагментарний манікюр

Ця техніка полягає у тому, що на окремих нігтях відтворюють хвилі, смужки та частково френч. Окремі ж нігті замальовують гель-лаком повністю. В сукупності все це виглядає дуже ніжно та естетично.

Манікюр з хвилями та френчем

Об'ємний дизайн

Цікаво, що в цьому році знову стає популярним манікюр у 3D-форматі. Сміливі майстри манікюру додають до основного покриття цікаві елементи — тістечка чи морозиво. Ось тут оригінальний варіант поєднання таких деталей з блакитним, рожевим і жовтим кольором.

Об'ємний дизайн у форматі 3D

Квітковий мотив

Коли, як не на весні зображувати на нігтиках квіти та різноманітні рослини? Необов'язково це робити на кожному нігтеві, спробуйте спершу з одного чи двох. Ця маленька деталь буде виглядати дуже органічно та красиво.

Квітковий мотив у манікюрі

Нещодавно "Телеграф" розповідав про п'ять ідей незвичайного французького манікюру. Можна експериментувати з анімалістичним принтом, рожевим і жовтим кольором.