Забудуть дорогу до вашої оселі: копійчані засоби для боротьби з набридливими мухами

Читать на русском
Автор
545
Є кілька ефективних засобів від мух Новина оновлена 08 квітня 2024, 16:29
Є кілька ефективних засобів від мух. Фото hunker.com

Ці "дідівські" методи проженуть мух з вашого будинку

З приходом тепла оживає як природа і дерева, а й прокидаються від сну комахи. Особливо набридливою проблемою можуть стати мухи, з якими треба боротися. "Телеграф" вже розповідав, як позбутися слимаків та равликів на городі, а сьогодні ділиться, як боротися з мухами в будинку.

Як виявилося, є кілька ефективних та недорогих народних засобів, які допоможуть вирішити проблему з мухами у квартирі та приватному будинку, пише vikna.tv. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Ефективні засоби від мух

Розчин оцту та води

До літра теплої води додайте 100 мл столового оцту. Розмішайте і змочіть губку в цьому розчині, потім протріть всі поверхні в будинку, особливо кухню і зони біля вікон.

Ефірні масла

Запах від ефірних олій дуже не подобається мухам та іншим комахам. Можна поставити в будинку ароматизатори з ефірною олією м’яти, базиліку або евкаліпту. Так ви не тільки позбудетеся мух, але й отримаєте приємний аромат в домі.

Вазони з геранню

Якщо у вас в будинку є кімнатні рослини, то варто завести ще й вазони з геранню. Ця квітка чудово відлякує настирливих мух та мошкару.

Лавровий лист

Мухам дуже не подобається запах лаврового листа, тому розкладіть цю пряність у місцях, де найбільше мух. Лавровий лист відлякає комах із вашого дому.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити з навалою жаб у льоху. Дізнайтеся, як легко їх позбутися.