Ви сангвінік чи меланхолік? Простий тест по картинці розповість про ваш темперамент

Читать на русском
Автор
Цікавий тест на визначення темпераменту
Цікавий тест на визначення темпераменту. Фото Колаж "Телеграф"

Пройдіть цікавий тест та дізнайтесь про себе більше

Усі люди різні та всіх свій темперамент. Хтось має веселіші риси характеру, а хтось більше схильний занурюватися в себе та ігнорувати зовнішній світ. Дізнатися більше про свій темперамент ви можете за допомогою простого тесту на картинці. "Телеграф" вже розповідав про тест, який розкриє правду про ваші таємні бажання, а сьогодні ділиться новим тестом — ви сангвінік чи меланхолік.

Просто подивіться на малюнок та інтуїтивно оберіть, хто вам подобається більше – курча або котик

тест по картинці

Результати тесту

1 — Курча

Якщо вас більше зачепив малюнок курчати — яскравого і милого, швидше за все у вас темперамент сангвініка. Ви весела і життєрадісна людина, яка ніколи не сумує. Навіть у складних життєвих ситуаціях ви не втрачаєте оптимізму та віри у краще. Ви відкриті до людей, любите спілкуватися, заводити нові знайомства і бути в центрі уваги.

2 — Котик

Якщо вас більше зачепив малюнок котика — милий, але чорно-білий, швидше за все, ви належите до меланхоліків. Ви добра і врівноважена людина, проте волієте більше часу проводити наодинці. Ви закрита людина зі своїм внутрішнім світом, яка не любить галасливі компанії та зайві веселощі. При цьому у вас прекрасне і дуже тонке почуття гумору, а які ви справжні знають лише найближчі люди.

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один захоплюючий тест по картинці. Просто оберіть одне зображення і дізнайтеся, що на вас чекає у квітні.