Відваріть яйце і приготуйте з нього заправку: такий незвичайний салат з’їдять за хвилину
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Настільки смачно, що готуватимете до свята
Найрізноманітніші салати є і під час сімейних посиденьок, і святкових столів. Для його приготування потрібно просто подрібнити інгредієнти та заправити улюбленим соусом.
А от "Бабусині рецепти" діляться незвичайним рецептом салатом. Вся річ у тому, що заправку для нього ми готуватимемо з вареного курячого яйця. Вийде дуже незвично. Перевіримо?
Як приготувати салат з капустою з незвичайною заправкою
Інгредієнти:
- капуста – 350 г;
- яйця – 3 шт.;
- огірки — 2 шт.;
- сметана – 2 ст. л.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- цибуля, кріп, петрушка;
- сіль — ½ ч. л.;
- соняшникова олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно шаткуємо, відправляємо в миску. Злегка обходимо її руками, щоби виділився сік.
- Миємо і нарізаємо огірки соломкою, відправляємо їх в салатник в капусту.
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, очищаємо від шкаралупи та відокремлюємо білок від жовтка. Білок нарізаємо та викладаємо в миску до підготовлених інгредієнтів.
- Дрібно нарізаємо цибулю, кріп, петрушку, також відправляємо до салатника.
- Для приготування заправки жовток розминаємо вилкою, додаємо 2 столові ложки соняшникової олії, гірчицю та сметану. Усі перемішуємо до однорідного стану.
- Приготовлений соус відправляємо до салатника до підготовлених інгредієнтів і все ретельно перемішуємо.
Такий салат можна подати до улюблених котлет. Вийде дивовижно.