Ви не відрізните ці котлети від м'ясних: як смачно нагодувати сім'ю в піст
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Котлети виходять смачними і соковитими
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний салат без м’яса — він яскравий та ситний. Тепер ділимось рецептом апетитних вегетаріанських гречаних котлет.
Рецепт дуже простий, а на смак ці котлети мало чим відрізняються від м’ясних. Як їх готувати, розповідаємо разом із порталом ProstoWay.
Інгредієнти:
- 1 склянка гречаної крупи
- 4 картоплини
- панірувальні сухарі
- олія
- сіль
- перець
- зелень (за бажанням)
- цибуля (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Промиваємо гречану крупу і заливаємо окропом. Доводимо до кипіння і варимо 25 хвилин.
- Відварюємо картоплю в мундирі. Пропускаємо готову картоплю та гречку через м'ясорубку.
- Додаємо до фаршу сіль, перець, зелень (за бажанням). Можна також додати підсмажену цибулю.
- Формуємо котлети та запаніровуємо їх у сухарях. Нагріваємо олію на сковороді і обсмажуємо котлети з двох сторін до золотистого кольору.
- Викладаємо готові котлети на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб видалити зайвий жир. Подаємо до столу зі свіжими овочами.
Щоб котлети вийшли більш пухкими, можна додати в фарш 1-2 столові ложки манної крупи. Також ми ділились рецептом смачного пісного печива на розсолі.