Чому сирники виходять "забитими": секрети, з якими страва буде неймовірною

Читать на русском
Автор

Страву можна приготувати ще смачніше

Ми розповідали, які помилки призводять до того, що шашлик стає несмачним. Тепер ділимось порадами, які дозволять вам приготувати особливо смачні сирники.

Хоча сирники здаються простою стравою, насправді кулінару потрібно постаратись, щоб вони вийшли апетитними, цілісними та смачними. Разом із ProstoWay розповідаємо, які помилки призводять до фіаско з сирниками.

Неправильний вибір сиру

Вибирайте сухий, щільний, але трохи м'який сир. Спробуйте сир на смак: надмірна кислинка не підходить. Оптимальна жирність сиру – 5-9%.

Невірне співвідношення інгредієнтів

Не додавайте занадто багато яєць. На 500 г сиру буде достатньо 1 яйця. Надмір білків та жовтків може призвести до розвалювання сирників. Білки зі складу можна взагалі прибрати.

Борошно замість манки

Відмовтеся від борошна на користь манної крупи. Манна крупа робить сирники ніжнішими. А ще, на відміну від борошна, вона не "забиває" сирники.

Також спробуйте приготувати сирники в духовці, а не на сковороді — це може дати кращий результат. До речі, ми ділились рецептом чудових сирників у духовці від Лілії Цвіт.