Це налаштування прискорить роботу телефона: що приховує Android

Читать на русском
Автор
Для потрапляння в режим розробника є певна хитрість
Для потрапляння в режим розробника є певна хитрість. Фото Відкриті джерела

Лайфхак, щоб ваш телефон працював швидше з налаштуваннями через параметри розробника

Проблеми зі швидкістю в роботі смартфона можуть виникнути через кілька причин. Один з методів розв'язання проблеми передбачає налаштування швидкості анімації в параметрах розробника вашого пристрою Android.

Зменшивши параметри масштабу анімації для анімації вікна, анімації переходу та тривалості аніматора, ви можете зробити свій телефон швидшим, зазначає портал ZDNET. Для того аби отримати доступ до налаштувань швидкості анімації, спочатку потрібно ввімкнути параметри розробника.

Щоб увімкнути його, відкрийте "Налаштування" > "Про телефон" > "Інформації про програмне забезпечення" > торкніться свого номера збірки сім разів. В різних моделях кількість потрібних дотиків може відрізнятися.

У разі успішного виконання параметри розробника тепер будуть увімкнені, повернувшись на сторінку налаштувань за замовчанням і перейшовши вниз списку ви отримаєте до них доступ. В них має бути розділ "Анімація". Його також можна знайти через рядок пошуку в налаштуваннях.

Звідти ви побачите три налаштування масштабу анімації:

  1. Масштаб анімації вікна: швидкість додатків і спливаючих вікон.
  2. Шкала анімації переходів: швидкість переміщення між панелями головного екрана та в програмах.
  3. Шкала тривалості аніматора: швидкість загальних анімацій інтерфейсу користувача, таких як відкриття та закриття програм, розблокування телефону тощо.

Торкніться кожного з них і змініть оцінку шкали з 1x (за замовчуванням) до 0,5x. Чим менше число, тим швидше виконується анімація. Після цього телефон стане швидшим і чутливішим.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо загубили смартфон — поради дала кіберполіція. Першочергово потрібно заблокувати сім-карту у оператора.