У вас вдома можуть бути небажані сусіди: як перевірити будинок на наявність клопів

Читать на русском
Автор
Де можуть жити клопи
Де можуть жити клопи. Фото korisno.24tv.ua

Ці поради вам знадобляться

Окрім жучків в крупах чи тарганів на кухні, в будинку можуть завестися й іще одні небажані гості — клопи. Це досить надокучливі паразити, яких важко позбутися.

Ба більше — людина може і не знати, що ці жуки живуть у неї вдома. Як про це дізнатися інформує Ukr.Media.

Як перевірити будинок на наявність клопів

Огляд матраца і ліжка. Почніть з основних місць житла клопів, таких як матраци та ліжка. Перевірте шви, спальні місця, де можуть заховатися клопи, та будь-які плями на матраці, що можуть бути відходами клопів або кров'ю.

Перевірка швів. Клопи можуть приховуватися у швах між плитками, обшивкою, стінами та іншими розщелинами. Перевірте уважно всі шви та щілини в стінах, підлозі та меблях.

Огляд меблів. Перевірте меблі, особливо ті, що знаходяться біля ліжка. Клопи можуть ховатися під оббивкою меблів або у швах між дерев'яними частинами.

Огляд електроприладів та розеток. Клопи можуть приховуватися в електроприладах або в розетках. Перевірте ці місця, особливо якщо вони розташовані поруч з ліжком або диваном.

Використання клеючих стрічок або ловильних пасток. Розмістіть клеючі стрічки або ловильні пастки під ліжком та в інших потенційних місцях сховища клопів.

Раніше ми писали, як позбутися тарганів та мух у домашніх умовах. Завдяки хитрому трюку шкідники зникнуть назавжди з оселі.