Візьміть жменю фаршу та склянку кефіру: ситний обід буде на столі уже за 30 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3025
Підійдуть на обід чи вечерю
Коли бажання довго стояти біля плити немає, виручають прості рецепти. Так, на обід можна приготувати ліниві голубці у сметанно-томатному соусі, зробити пасту "Карбонара" або ж ліниві пиріжки.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячі котлетки з мінімального набору інгредієнтів. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати курячі котлети
Інгредієнти:
- 300 г курячого фаршу;
- 250 мл 2,5% кефіру, йогурту або кислого молока;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- сіль і чорний перець;
- 4 столові ложки борошна;
- олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Фарш посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
- Цибулю дрібно нарізати, додати до м’ясної страви та перемішати.
- Вбити яйце, перемішати.
- Влити кефір, перемішати до отримання однорідного складу.
- Додати борошно, перемішати
- Викласти фарш ложкою на розігріту з олією сковорідку та обсмажити їх на невеликому вогні до золотистості з обох сторін.
А якщо ви любите котлети, рекомендуємо приготувати їх з риби. Завдяки секретному інгредієнту вони вийдуть соковитими та ніжними.