Весь секрет — у заправці: такий салат близькі з'їдять разом з тарілкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний, апетитний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/d9/2d0304c0-17a32fbc5de64ccdf326a5d59e97bd96.jpg?v=6903_1)
Пасує до святкового столу
З настанням весни нам, як правило хочеться легких салатиків із зеленню. Так, чудовим варіантом смачної закуски стане салат з руколою, грушею та сиром або ж салат з в’яленими томатами, куркою та пармезаном.
Не менш апетитним є також салат з пекінською капустою, куркою та помідорами, весь секрет якого — у заправці. Готується він легко та швидко зникає з тарілок, інформують на порталі "Смачні рецепти".
Як приготувати салат з пекінською капустою, курячим філе та яйцями
Інгредієнти:
- куряче філе — 400 г;
- капуста пекінська — 200 г;
- помідори — 4 шт.;
- яйце — 2 шт.;
- болгарський перець — 2 шт.;
- огірки — 1 шт.;
- йогурт — 200 г;
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- гірчиця — 2 ч. л.;
- чорний перець (мелений) — за смаком;
- сіль — за смаком.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на середні шматочки, відбити їх молотком, посолити, поперчити.
- Філе обсмажити на розігрітій з олією сковороді, залишити охолонути.
- Листя пекінської капусти порвати руками на шматки, викласти в миску.
- Огірок та солодкий перець нарізати соломкою.
- Викласти овочі та філе до капусти.
- В окремій мисці змішати натуральний йогурт, 1 ст. л. оливкової олії, гірчицю, сіль і перець.
- Полити приготовленою сумішшю овочі та курку.
- Додайте нарізані часточками помідори та відварене яйце.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.