Весь секрет — у заправці: такий салат близькі з'їдять разом з тарілкою

Читать на русском
Автор
Смачний, апетитний салат
Смачний, апетитний салат. Фото 1000.menu

Пасує до святкового столу

З настанням весни нам, як правило хочеться легких салатиків із зеленню. Так, чудовим варіантом смачної закуски стане салат з руколою, грушею та сиром або ж салат з в’яленими томатами, куркою та пармезаном.

Не менш апетитним є також салат з пекінською капустою, куркою та помідорами, весь секрет якого — у заправці. Готується він легко та швидко зникає з тарілок, інформують на порталі "Смачні рецепти".

Як приготувати салат з пекінською капустою, курячим філе та яйцями

Інгредієнти:

  • куряче філе — 400 г;
  • капуста пекінська — 200 г;
  • помідори — 4 шт.;
  • яйце — 2 шт.;
  • болгарський перець — 2 шт.;
  • огірки — 1 шт.;
  • йогурт — 200 г;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • гірчиця — 2 ч. л.;
  • чорний перець (мелений) — за смаком;
  • сіль — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на середні шматочки, відбити їх молотком, посолити, поперчити.
  2. Філе обсмажити на розігрітій з олією сковороді, залишити охолонути.
  3. Листя пекінської капусти порвати руками на шматки, викласти в миску.
  4. Огірок та солодкий перець нарізати соломкою.
  5. Викласти овочі та філе до капусти.
  6. В окремій мисці змішати натуральний йогурт, 1 ст. л. оливкової олії, гірчицю, сіль і перець.
  7. Полити приготовленою сумішшю овочі та курку.
  8. Додайте нарізані часточками помідори та відварене яйце.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.