День ангела Лариси 26 березня: барвисті листівки і картинки, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
4881
Нагадайте Ларисам, що у них сьогодні свято Новина оновлена 26 березня 2024, 11:37
Нагадайте Ларисам, що у них сьогодні свято. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте знайомих, близьких, колег чи родичок Ларис з іменинами

Цього дня, 26 березня, свої іменини відзначають жінки на ім’я Лариса. Щоб подарувати гарний настрій і проявити увагу, надішліть близьким із цим ім’ям милу картинку або листівку з теплими словами.

Цього дня церква вшановує пам’ять кримської святої Лариси Готфської, яка померла за віру за часів гонінь на християн. Відповідно, цього дня відзначають День ангела жінки, які носять ім’я цієї святої.

Відомо, що ім’я Лариса має грецьке походження. У грецьких міфах значиться, що таке ім’я мала онука Посейдона. За різними трактуваннями, це ім’я означає "солодка", "приємна" чи "чайка".

З дитинства Лариса допитлива дитина з гострим розумом та сильним характером. Жінки, які носять ім’я Лариса, відрізняються мудрістю, добротою та внутрішньою силою. Вони не звертають увагу на чужу думку та прислухаються лише до своєї інтуїції. Вони люблять спокійне життя без пригод та непередбачених ситуацій. Це жінки, які звикли все ретельно планувати та продумувати ходи наперед.

У відносинах Лариса дуже віддана і вірна, вона точно знає собі ціну і не дозволяє погано ставитися до неї. Якщо вона вже обрала собі людину на життя, то дбатиме і любитиме до кінця.

"Телеграф" підготував святкові листівки та картинки для привітання Ларис. Надішліть близьким та знайомим милу листівку в соцмережах чи месенджерах та підніміть настрій своєю увагою.

День ангела Лариси, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші, свято
День ангела Лариси, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Лариси, листівки, картинки
День ангела Лариси, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Лариси, іменини, листівки, картинки
День ангела Лариси, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.