День Служби безпеки України 2024: святкові листівки та картинки для привітань

Читать на русском
Автор
4455
Привітайте близьких та знайомих, які працюють у СБУ
Привітайте близьких та знайомих, які працюють у СБУ. Фото Колаж "Телеграф"

Сьогодні своє професійне свято відзначає Служба безпеки України

Цього дня, 25 березня, в Україні відзначають День Служби безпеки України. Це професійне свято національного значення, яке відзначають люди, які працюють в органах Служби безпеки. А під час війни в Україні СБУ набула особливого значення для українців та нашої національної безпеки.

Службу безпеки України було офіційно створено 25 березня 1992 року, практично одразу після того, як Україна здобула незалежність. Головна мета СБУ — забезпечення оборони та збереження суверенітету України, конституційного ладу, а також територіальної цілісності країни.

Професійне свято для працівників СБУ було запроваджено 2001 року. Постановою головнокомандувача України Леонідом Кучмою було започатковано День Служби безпеки України, який відзначається у день заснування — 25 березня.

"Телеграф" підготував святкові листівки та картинки для привітання працівників Служби безпеки України. Надішліть близьким та знайомим милу листівку в соцмережах чи месенджерах та підніміть настрій своєю увагою.

СБУ, День СБУ, листівки, картинки, привітання, свято
СБУ, День СБУ, листівки, картинки, привітання
СБУ, День СБУ, листівки, картинки
День СБУ, листівки, картинки, привітання, свято
СБУ, День СБУ, листівки, привітання, свято
СБУ, День СБУ, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.