Не "Карбонарою" єдиною: як приготувати ще одну смачну пасту

Читать на русском
Автор
2116
Готується просто, а виходить не гірше, ніж у ресторані
Готується просто, а виходить не гірше, ніж у ресторані. Фото say7.info

Дуже смачна страва, яка актуальна завжди

Макаронні вироби нас рятують, коли часу на приготування зовсім немає. А якщо до спагетті додати смачні соуси, яйця чи бекон, вони можуть стати смачною ресторанною стравою.

Так, можна приготувати на вечерю відому багатьом пасту "Карбонару" або звернути увагу на пасту "Альфредо". Готується вона просто і виходить дуже смачною, інформують на порталі"Say7".

Як приготувати пасту "Альфредо"

Інгредієнти:

Соус

  • 300 мл вершків 15-20%
  • 30 г вершкового масла
  • 100 г пармезану
  • 2 зубчики часнику
  • петрушка
  • сіль
  • перець

Також:

  • 250 г фетучіне

Спосіб приготування:

  1. Пармезан натерти на дрібній тертці.
  2. Петрушку дрібно нарізати.
  3. Часник дрібно нарізати.
  4. Олію розтопити, додати часник, трохи обсмажити.
  5. Додати вершки, кип’ятити протягом 3-4 хвилин.
  6. Додати пармезан, перемішати, посолити, поперчити.
  7. Фетучіне відварити до готовності.
  8. Додати фетучіне в соус, перемішати.
  9. Додати зелень, перемішати.

Раніше ми розповідали, яка хитрість допоможе скоріше відварити спагетті. Так ви зможете приготувати їх за хвилину.