Мінімум інгредієнтів, максимум смаку: салат із червоною квасолею на кожен день

Читать на русском
Автор
Простий та смачний салат нашвидкуруч
Простий та смачний салат нашвидкуруч. Фото Facebook.com

Такий салат можна приготувати за лічені хвилини

Настала весна, а отже вже час готувати смачні поживні салатики з зеленню та овочами. Одним із таких овочевий салат з крабовими паличками.

А сьогодні ми додамо у вашу скарбничку рецептів іще одну страву — салат з червоною квасолею та маринованими огірками. А рецептом з нами поділилися на порталі "Готовим дома".

Як приготувати салат з червоною квасолею

Інгредієнти:

  • червона квасоля — 1 банка;
  • куряче філе — 200 г;
  • мариновані огірки — 3-4 шт.;
  • яйця — 2 шт.
  • часник — 1 зуб.;
  • сіль, перець, зелень — за смаком;
  • сметана — 2-3 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Яйце відварити, остудити, нарізати кубиками.
  2. З квасолі злити рідину.
  3. Огірки нарізати соломкою.
  4. Часник пропустити через прес.
  5. Змішати всі інгредієнти, заправити сметаною, посолити та поперчити за смаком.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.