Який ви березневий котик? Веселий тест по картинці для гарного настрою

Читати російською
Автор

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Навесні активізуються не лише люди, а й котики. Для багатьох тварин це особливий та активний час. Щоб підняти собі настрій, пропонуємо вам пройти простий тест з котиками. "Телеграф" вже розповідав про тест, у якому ви дізнаєтесь, який місяць весни найвдаліший для вас, а сьогодні ділиться новим тестом — який ви березневий котик.

Просто подивіться на картинку та інтуїтивно оберіть одного котика, який вам сподобався найбільше

Результати тесту

Котик — 1

Якщо вам сподобалась ця картинка, значить ви котик, який любить поїсти. Ви любите побалувати себе смаколиками і робите це регулярно без докорів сумління. А ще ви дуже серйозна відповідальна людина, яка має свої цінності та принципи у житті.

Котик — 2

Якщо вам сподобалась ця картинка, значить ви грайливий і цікавий котик. Власне і людина ви така сама — допитлива і весела. Вам цікаво дізнаватися щось нове і ви завжди виступаєте за "будь-який кіпіш".

Котик — 3

Якщо вам сподобався цей малюнок, значить ви мрійливий і загадковий котик. А в житті ви закрита людина, яка сама собі на думці. У вас небагато друзів та дуже вузьке коло спілкування. Вам комфортно бути наодинці із собою.

Котик — 4

Якщо вам сподобався цей малюнок, значить ви лінивий котик, який любить поспати. І людина теж така, трохи лінива і неспішна. А сон – ваше улюблене заняття.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний весняний тест по картинці. Просто оберіть пейзаж і дізнайтеся, що на вас чекає в березні.