Від тісних до зручних: як легко розтягнути джинси після прання

Читать на русском
Автор
Джинси сидітимуть ідеально
Джинси сидітимуть ідеально. Фото Pexels

Цей лайфхак допоможе забути про проблему з незручними джинсами

Джинси — один із найпопулярніших предметів одягу. Вони практично не виходять із моди, зручні та можуть легко стати основою стильного лука. Але попри популярність постійно виникають питання щодо правильного прання джинсів.

Річ у тім, що під час прання або сушіння при температурі вище 60 градусів, джинси з високим вмістом бавовни зазвичай дають усадку. На щастя, є засоби уникнути цієї проблеми. Блогер @laral.buru у своєму акаунті TikTok ділиться порадами, завдяки яким можна легко розтягнути джинси, що сіли після прання.

Як розтягнути джинси після прання

На відео блогер демонструє, що її штани не застібаються, але вона має невеликий трюк, який завжди допомагає в такій ситуації. Для цього знадобиться розпилювач, гаряча вода та трохи кондиціонера для білизни.

Усі інгредієнти необхідно змішати в пляшечці з розпилювачем і добре струсити, щоб одержати однорідну рідину. Потім розпорошіть засіб на найвужчі ділянки джинсів. Не чекайте, поки тканина повністю висохне та надягайте джинси. Якщо якісь ділянки розтягнулися замало, можна збризкати їх кондиціонером прямо на собі.

Це простий трюк допоможе зробити джинси більшими й комфортнішими для носіння.

Раніше "Телеграф" розповідав, із чим стильно поєднувати широкі джинси.