Який чоловік вам потрібен? Цікавий тест по картинці для незаміжніх дівчат

Читать на русском
Автор
15524
Розкрийте свою підсвідомість і розберіться у собі
Розкрийте свою підсвідомість і розберіться у собі. Фото Колаж "Телеграфу"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Більшість незаміжніх дівчат приміряють до себе образи, яким має бути її ідеальний чоловік. Розібратися в цьому допоможе простий психологічний тест по картинці. "Телеграф" вже розповідав про цікавий тест на щедрість, а сьогодні ділиться новим захоплюючим тестом для дівчат — який чоловік вам потрібен.

Просто подивіться на картинку з чоловіками та інтуїтивно виберіть один із малюнків

тест по картинці

Результати тесту

Чоловік — 1

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукайте надійного та впевненого у собі чоловіка. Вам потрібен партнер, який вас у всьому підтримуватиме і повністю вам довірятиме.

Чоловік — 2

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукайте красивого і фізично добре складеного чоловіка, який підкорятиме вас не лише своїм розумом та інтелектом, а й гарним тілом.

Чоловік — 3

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукаєте "поганого хлопця". Вам потрібен любитель пригод та авантюр, з яким ніколи не буде нудно.

Чоловік — 4

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукайте творчу і навіть вразливу людину, для якої ви станете опорою та підтримкою. Вас приваблюють чоловіки з тонкою душевною організацією, сентиментальні та творчі.

Чоловік — 5

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукаєте романтичного та мрійливого хлопця. Він повинен красиво залицятися та приділяти багато часу, щоб підкорити ваше серце.

Чоловік — 6

Якщо ви обрали цей малюнок, значить підсвідомо ви шукайте веселого та активного чоловіка, який має тонке почуття гумору та самоіронію. Ви не любите нудних та ревнивих хлопців, тому чоловік-сангвінік за темпераментом вам ідеально підійде.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний весняний тест. Оберіть картинку і дізнайтеся, які події на вас чекають у березні.