З доступних продуктів та завжди виходить: торт-суфле з вишнями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Побалуйте себе та близьких чудовим десертом
Напевно, багато хто готував на Новий рік десерт "Бите скло". А тепер ми хочемо поділитися ще однією версією цього торта-суфле — із шоколадними коржами та сирно-вишневою начинкою.
Такий десерт теж виходить дуже смачним і легко готується. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Приємного апетиту".
Як приготувати торт-суфле з вишнями
Інгредієнти:
Бісквіт
- яйце куряче — 1 шт.;
- цукор — 100 г;
- сметана — 100 мл;
- рафінована олія — 2 ст. л.;
- борошно — 80 г;
- какао — 4 ч. л.;
- розпушувач — 1 ч. л.;
Крем
- сир — 250 г;
- вершки 33% — 200 мл;
- цукрова пудра — 100 г;
- желатин — 20 г;
- вода — 40 мл;
- вишні без кісточок консервовані — 200 г;
Спосіб приготування:
- Яйце змішати з цукром, збити.
- Додати рафіновану олію та сметану, збити.
- Змішати просіяне борошно, розпушувач і какао-порошок, перемішати.
- Поступово додати сухі інгредієнти до рідких, перемішати.
- Викласти тісто у змащену олією форму, розрівняти.
- Випікати в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин, після чого вийняти та залишити охолонути.
- Тим часом желатин залити водою, розмішати та залишити набрякнути.
- Змішати сир із вершками.
- Додати цукрову пудру та ванілін, збити міксером.
- Желатин розтопити на водяній бані, додати його до сирного крему і знову збити.
- Роз’ємну форму вистелити плівкою.
- На дно налити кілька ложок сирної начинки.
- Зверху викласти кілька шматочків нарізаного бісквіта.
- Між бісквітом розкласти вишні без кісточок.
- Повторити всі процеси, доки не закінчаться продукти. Зверху все залити кремом, розрівняти.
- Накрити форму плівкою та поставити в холодильник на 5-6 годин.
Якщо ви любите смачні десерти, рекомендуємо приготувати ще один смачний банановий десерт. Для цього вам знадобляться лише три інгредієнти.