Перед цим розкішним салатом встояти неможливо: вам знадобиться лише трохи скумбрії

Читать на русском
Автор
845
Такої смакоти ви ще не їли
Такої смакоти ви ще не їли. Фото vazhnoznat.com

Салат сподобається навіть гурманам

Скумбрія – не тільки корисна, а й дуже смачна рибка. Ми її маринуємо та подаємо як самостійну страву, а також додаємо готуємо на овочевій подушці.

Сьогодні ми візьмемо копчену скумбрію і приготуємо з неї приголомшливий салат. Усього кілька хвилин — і страва на столі, адже потрібно лише зварити яйця та подрібнити необхідні інгредієнти. Спробуйте цей розкішний салат за рецептом Smachnonews — і нічого іншого вам більше не захочеться.

Як приготувати салат із копченої скумбрії

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 копчена скумбрія;
  • 4 курячі яйця;
  • 1 огірок;
  • 1 солодкий перець;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. л. винного оцту;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 3 ст. л. майонезу 50%;
  • 2 ст. л. сметани;
  • сіль|соль|, перець чорний мелений, зелень до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Цибулю чистимо, довільно нарізаємо та відправляємо в миску. Додаємо оцет і залишаємо маринуватися на 10 хвилин.
  3. Огірок миємо та нарізаємо кубиками. З перцю видаляємо серцевину, нарізаємо такими самими кубиками. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  4. Скумбрію розбираємо, відокремлюємо м’ясо від хребта, видаляємо кісточки, подрібнюємо філе за допомогою виделки.
  5. Для приготування заправки змішуємо майонез зі сметаною. Солимо і перчимо на смак.
  6. Підготовлені інгредієнти викладаємо в салатник, додаємо соус і ретельно все перемішуємо.

Подаємо до столу з улюбленим гарніром та насолоджуємось. Смачного!