Перед цим розкішним салатом встояти неможливо: вам знадобиться лише трохи скумбрії
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 845
Салат сподобається навіть гурманам
Скумбрія – не тільки корисна, а й дуже смачна рибка. Ми її маринуємо та подаємо як самостійну страву, а також додаємо готуємо на овочевій подушці.
Сьогодні ми візьмемо копчену скумбрію і приготуємо з неї приголомшливий салат. Усього кілька хвилин — і страва на столі, адже потрібно лише зварити яйця та подрібнити необхідні інгредієнти. Спробуйте цей розкішний салат за рецептом Smachnonews — і нічого іншого вам більше не захочеться.
Як приготувати салат із копченої скумбрії
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 копчена скумбрія;
- 4 курячі яйця;
- 1 огірок;
- 1 солодкий перець;
- 1 цибулина;
- 1 ст. л. винного оцту;
- 200 г консервованої кукурудзи;
- 3 ст. л. майонезу 50%;
- 2 ст. л. сметани;
- сіль|соль|, перець чорний мелений, зелень до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Цибулю чистимо, довільно нарізаємо та відправляємо в миску. Додаємо оцет і залишаємо маринуватися на 10 хвилин.
- Огірок миємо та нарізаємо кубиками. З перцю видаляємо серцевину, нарізаємо такими самими кубиками. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
- Скумбрію розбираємо, відокремлюємо м’ясо від хребта, видаляємо кісточки, подрібнюємо філе за допомогою виделки.
- Для приготування заправки змішуємо майонез зі сметаною. Солимо і перчимо на смак.
- Підготовлені інгредієнти викладаємо в салатник, додаємо соус і ретельно все перемішуємо.
Подаємо до столу з улюбленим гарніром та насолоджуємось. Смачного!