Так само смачно, але менше мороки: ліниві голубці нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Соковиті, ароматні голубці із найпростіших продуктів
Соковиті, ароматні голубці із найпростіших продуктів. Фото 1000.menu

Готувати такі голубці трохи швидше, ніж звичайні, і сам процес набагато простіше

Багато господинь прагнуть того, щоб їжа була смачною, але при цьому готувалася швидко і без зайвого клопоту. Так, існують рецепти лінивих вареників, лінивих хачапурі і навіть лінивої піци.

А сьогодні ми пропонуємо приготувати ще й ліниві голубці. Рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти".

Як приготувати ліниві голубці

Інгредієнти:

  • фарш — 250 г;
  • капуста — 250 г;
  • рис — 0,5 ст.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • часник — 3 зуб.;
  • сіль;
  • перець;
  • яйце — 1 шт.;

Соус:

  • томатна паста — 1 ст. л.;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • вода — 1 склянка;
  • сіль;
  • перець.

Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно нашинкувати і ошпарити окропом.
  2. Рис відварити до напівготовності.
  3. Цибулю та моркву обсмажити.
  4. Часник подрібнити.
  5. Змішати всі інгредієнти, додати яйце, сіль, перець, спеції.
  6. Фарш розділити на котлетки, обваляти в борошні.
  7. Викласти котлетки на змащене деко.
  8. Залити соусом, змішавши сметану, кетчуп та теплу воду.
  9. Запікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 30 хвилин.

Раніше ми публікували рецепт незвичайних, але неймовірно апетитних голубців. Страва виходить настільки смачною, що її оцінять навіть м’ясоїди.