Так само смачно, але менше мороки: ліниві голубці нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готувати такі голубці трохи швидше, ніж звичайні, і сам процес набагато простіше
Багато господинь прагнуть того, щоб їжа була смачною, але при цьому готувалася швидко і без зайвого клопоту. Так, існують рецепти лінивих вареників, лінивих хачапурі і навіть лінивої піци.
А сьогодні ми пропонуємо приготувати ще й ліниві голубці. Рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти".
Як приготувати ліниві голубці
Інгредієнти:
- фарш — 250 г;
- капуста — 250 г;
- рис — 0,5 ст.;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- часник — 3 зуб.;
- сіль;
- перець;
- яйце — 1 шт.;
Соус:
- томатна паста — 1 ст. л.;
- сметана — 2 ст. л.;
- вода — 1 склянка;
- сіль;
- перець.
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно нашинкувати і ошпарити окропом.
- Рис відварити до напівготовності.
- Цибулю та моркву обсмажити.
- Часник подрібнити.
- Змішати всі інгредієнти, додати яйце, сіль, перець, спеції.
- Фарш розділити на котлетки, обваляти в борошні.
- Викласти котлетки на змащене деко.
- Залити соусом, змішавши сметану, кетчуп та теплу воду.
- Запікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 30 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт незвичайних, але неймовірно апетитних голубців. Страва виходить настільки смачною, що її оцінять навіть м’ясоїди.