Гороскоп на 16 березня: удача широко посміхнеться амбітним Тельцям і творчим Рибам

Читать на русском
Автор
5450
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 березня 2024 Новина оновлена 16 березня 2024, 07:02
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 березня 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні багатьом знакам Зодіаку принесе позитивні зміни

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 16 березня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

День дає можливість позбавитися внутрішніх обмежень і почати рух до своєї мрії. Сили краще спрямувати на справи, які приносять моральне задоволення. При цьому необов’язково цуратися рутинних обов’язків. Навіть робота, якщо підходити до неї з правильним настроєм, стане великим кроком для досягнення мети.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Домашні обов’язки сьогодні стануть порятунком для тих, хто прагне змінити обстановку, заспокоїтися та зберегти нерви. Не варто втручатися у волю близьких людей. У бізнесі та на роботі удача посміхається амбітним та впевненим у собі людям. Це чудовий час зробити хід, який принесе користь. У Тельців наприкінці березня розпочнуться проблеми.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Не варто планувати на цей день важливі заходи та починання. Ні спільні зусилля, ні особисті ініціативи не матимуть сенсу: сили витрачатимуться марно. Сильні якості сьогодні залишаться непоміченими. День проходитиме набагато краще, якщо приділити його дрібним, але необхідним справам.

Рак (22 червня — 22 липня)

День ідеально підходить для шопінгу, але не для кредитів. Позиція нічних світил є сприятливою для розв'язання юридичних питань. На роботі можуть проводитись перевірки, тому краще дотримуватися інструкцій, правил та стандартів. У сфері кохання все украй спокійно.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нині час для дій, а не очікувань. Цього дня не слід відкладати важливі справи та показувати свої лінощі. Також варто утриматися від ділових розмов з оточуючими, щоб не наражати їх на неприємності. Важливо бути самодостатнім та обережним.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Нічні світила можуть допомогти вам знайти ваше справжнє призначення та поставити перед собою нові цілі. Не варто звертати увагу на минулі помилки, особливо якщо ви відчуваєте, що у творчому чи психологічному глухому куті.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Цієї суботи варто приділити увагу пошуку нових цілей та прагнень. У глибинах вашої підсвідомості можуть початися приховані позитивні процеси, які можуть призвести до нових думок та ідей у роботі та творчості. Терезам шалено пощастить наприкінці березня.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Загалом все буде протікати сприятливо, і день принесе позитивні зміни. Однак багато хто може відчути незрозумілу тривожність, яка може позначитися на їхньому відношенні до оточуючих. Щоб відновити рівновагу, важливо пам’ятати, що не події, які пропонують життя, а наша реакція на них має значення. До Скорпіонів несподівано прийде успіх.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Цей день з його потужною енергетикою стане справжнім подарунком для любителів містики та езотерики. Ворожіння, медитації, молитви, духовні практики та ритуали – все це може допомогти тим, хто готовий прийняти підказки зверху та активно вплинути на свою долю.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Багато хто сьогодні відчуватиме приплив енергії, що може призвести до несподіваних, не завжди приємних наслідків. Наприклад, ризик появи нових ворогів може зрости, або необачні вчинки можуть призвести до невдач. Однак проблеми можна уникнути, якщо бути уважнішими.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Астрологи радять замислитись про додаткові джерела доходу. Відмінний час для здійснення сміливих проєктів та залучення фінансування. Краще утриматися від розваг та легковажних витівок, тому що вони можуть відволікти від основної мети та привести до менш успішних результатів.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цей день розпочнеться з добрих новин та надихне представників творчих професій на нові ідеї. Вам також буде дано більше енергії та витривалості для вирішення складних завдань. Вечір краще провести, займаючись домашніми справами та прибиранням, а також спілкуючись із близькими.