Все, що було до цього – не те: рецепт пухких апельсинових сирників

Читать на русском
Автор
Просто, смачно та корисно
Просто, смачно та корисно. Фото say7.info

Ідеальний сніданок для всієї родини

Рецептів сирників існує безліч. Їх готують з ягодами, шоколадними краплями, карамеллю або фруктами.

Сьогодні ми пропонуємо урізноманітнити меню та приготувати апельсиново-імбірні сирники. Ви здивуєтеся, наскільки смачними та ароматними вони виходять, інформує Say7.

Як приготувати апельсиново-імбирні сирники

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (5-20%);
  • 2 жовтки;
  • 50-100 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 апельсин;
  • 1 ч. л. меленого імбиру;
  • 70 г манки;
  • 100-130 г борошна;
  • дрібка солі;
  • олія (для смаження);

Спосіб приготування:

  1. З апельсина зняти цедру.
  2. Вичавити сік (близько 100 мл).
  3. Сир перемішати з цукром та ванільним цукром, додати жовтки, перемішати.
  4. Додати цедру та імбир, перемішати.
  5. Додати сік, перемішати.
  6. Додати манку та сіль, перемішати.
  7. Додати борошно, перемішати.
  8. Сформувати сирники.
  9. Обсмажити на олії з обох боків до готовності.

Раніше ми публікували рецепт смачних сирників. Завдяки манці вони вийдуть пухкими та не розваляться.