Все, що було до цього – не те: рецепт пухких апельсинових сирників
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальний сніданок для всієї родини
Рецептів сирників існує безліч. Їх готують з ягодами, шоколадними краплями, карамеллю або фруктами.
Сьогодні ми пропонуємо урізноманітнити меню та приготувати апельсиново-імбірні сирники. Ви здивуєтеся, наскільки смачними та ароматними вони виходять, інформує Say7.
Як приготувати апельсиново-імбирні сирники
Інгредієнти:
- 500 г сиру (5-20%);
- 2 жовтки;
- 50-100 г цукру;
- 10 г ванільного цукру;
- 1 апельсин;
- 1 ч. л. меленого імбиру;
- 70 г манки;
- 100-130 г борошна;
- дрібка солі;
- олія (для смаження);
Спосіб приготування:
- З апельсина зняти цедру.
- Вичавити сік (близько 100 мл).
- Сир перемішати з цукром та ванільним цукром, додати жовтки, перемішати.
- Додати цедру та імбир, перемішати.
- Додати сік, перемішати.
- Додати манку та сіль, перемішати.
- Додати борошно, перемішати.
- Сформувати сирники.
- Обсмажити на олії з обох боків до готовності.
Раніше ми публікували рецепт смачних сирників. Завдяки манці вони вийдуть пухкими та не розваляться.