Як звичайна сіль захистить дитину від злих темних сил та бід

Читать на русском
Автор
Як сіль захистить дитину від негативу
Як сіль захистить дитину від негативу. Фото Freepik

Сіль — це не лише добавка до їжі, а й засіб для захисту

У наших пращурів було особливе ставлення до солі. За допомогою неї вони проводили різні обряди і захищали себе від нещасть. Раніше ми писали, чому не можна давати сіль в борг, а тепер ділимося, як зробити з неї оберіг для дитини.

Сіль здатна не лише надавати яскравішого смаку стравам, а й захищати дитину від бід та нещасть. Про це пише Ukr.Media.

Як захистити новонароджену дитину за допомогою солі

  • Вважається, що сіль здатна вберегти новонароджену дитинку від негативної енергетики. Нею треба посипати колиску дитини або покласти під подушку. Так ви створите оберіг від темних сил.
  • Також можна розвішати оберіг з солі на входу в дитячу кімнату. Вона буде відганяти негативну енергетику і відлякуватиме нещастя.
  • Якщо ви виявили будь-які негативні події у своєї дитини, багато батьків роблять різні ритуали очищення. Можна поставити кілька склянок з солоною водою у дитячій кімнаті.
  • Також можна зробити своєрідний амулет з солі. Для цього треба насипати її у невеличкі мішечки чи контейнери та поставити під ліжко, на якому спить дитина. Таким способом можна захистити вашого малюка від бід.
  • Якщо розсипати сіль по кутках кімнати, вона захищатиме від злих духів та привидів. Поновлювати її варто щодня, бо вона здатна вбирати в себе негатив.

Раніше "Телеграф" розповідав, що означає вколоти палець. Варто звернути увагу на те, чим саме ви вкололися: ножем, голкою чи спицями.