Гороскоп на 10 березня: Скорпіонам треба зосередитися на коханні, а Овнам - приділити час рідним

Читать на русском
Автор
5580
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 10 березня 2024 Новина оновлена 10 березня 2024, 07:02
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 10 березня 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку відпочити від буденності

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 9 березня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Сьогодні краще не поспішати і робити все повільно і вдумливо. Якщо доведеться приймати рішення, ретельно його обдумайте. Гарно вплине на ваше здоров’я прогулянка на свіжому повітрі. Вечір варто провести з рідними та друзями. Незабаром Овни знайдуть своє кохання.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Якщо сьогодні ви докладете зусиль, то отримаєте шанс змінити життя на краще. Тому варто зосередитися на своїх планах та амбіціях. Не забувайте приділити час коханій людині, аби не загубитися у роботі. В цей день знадобиться порада другої половинки.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Якщо в цей день ви будете зберігати спокій та будете врівноваженими, вам вдасться уникнути сварок та конфліктів. Варто бути обережними зі своїми діями і намагайтеся не шкодити самим собі. Ввечері варто розв'язати побутові проблеми і приділити час собі.

Рак (22 червня — 22 липня)

В цей день вас намагатимуться збити з пантелику. Не довіряйте чужим людям і тим, хто буде вас у чомусь запевняти. Краще зосередьтеся на собі та розв’язанні поточних проблем, що можуть виникнути. Довіряйте собі та своїм відчуттям.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Сьогодні треба абстрагуватися від всіх, кому ви не довіряєте. Перегляньте коло свого спілкування і викресліть з нього токсичних людей. Можливо, це рішення буде найправильнішим у вашому житті. В цей день краще зайнятися пошуком внутрішньої гармонії.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

На вас чекає насичений та сповнений приємних подій, день. Намагайтеся не загубитися у справах. Дозвольте ввечері собі відпочити і розслабитися. Покличте в гості друзів і поділіться з ними думками та проблемами, що накопичилися за тиждень. Близькі допоможуть їм розв’язати.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

На вас чекає спокійний день. Після важкого робочого тижня це саме те, що потрібно. Приділіть кілька годин на вирішення робочих питань при необхідності, але решту часу віддайте друзям, рідним та відпочинку. Незабаром вам неабияк пощастить.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Сьогодні краще приділити день другій половинці. Вона допоможе вам розслабитися і знайти відповіді на запитання, які вас турбують. Якщо ж у відносинах виникли проблеми, варто відверто поговорити і відразу все вирішити. Уважно вислухайте кохану людину і зрозумійте, куди треба рухатися далі.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Сьогодні краще взяти паузу від роботи. Знайдіть час, щоб побути на самоті і впорядкувати думки. Можливо, ви приймете рішення, яке вплине на майбутнє. Прислухайтеся до внутрішніх відчуттів і довіртеся своїй інтуїції.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

На вас чекає щасливий день. Все, чого ви торкатиметеся, приречене на успіх. Тому не бійтеся відкривати для себе щось нове і робити те, що давно відкладали на потім. Також вам щаститиме з грошима. Ввечері порадуйте себе шопінгом або походом з друзями в бар.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Ваше вміння зачаровувати людей сьогодні принесе гарні плоди. На вас чекає успіх на роботі та в фінансовій сфері. Можливо, ви знайдете нових інвесторів. які у майбутньому принесуть непоганий дохід. Вечір присвятіть сім’ї.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Сьогодні не варто слухати чужих порад — краще діяти так, як підказує інтуїція. Дослухайтеся до свого внутрішнього голосу. Знайдіть час для себе і відпочиньте. Краще це зробити на самоті. На вас чекають зміни у коханні.