У сто разів смачніше за будь-який інший салат: рецепт, який запитають усі гості

Читать на русском
Автор
Чудова страва з простих продуктів
Чудова страва з простих продуктів. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Смачно — пальчики оближете

Ми звикли подавати моркву корейською як самостійну страву. Однак з нею виходять дуже пікантні та незвичайні салати.

Саме таку страву пропонує "Ідеї для сніданку та вечері". Варто лише раз скуштувати цей дивовижний грибний салат із корейською морквою – і він буде на столі й під час сімейних посиденьок, і під час різноманітних святкувань. Не вірите – перевірте.

Як приготувати салат з корейською морквою

Інгредієнти:

  • печериці — 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • філе куряче — 300 г;
  • корейська морква – 300 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • майонез, сіль до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Миємо та нарізаємо слайсами гриби. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо гриби з цибулею на розігрітій сковороді з олією до готовності. Викладаємо першим шаром на блюдо, солимо і змащуємо майонезом.
  2. Відварюємо круто яйця. Даємо охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо підготовлені яйця на грибний шар, солимо і змащуємо майонезом.
  3. Відварюємо до готовності куряче філе. Коли воно охолоне, дрібно нарізаємо, викладаємо на яйця. Також солимо та змащуємо майонезом.
  4. Твердий сир натираємо на тертці та відправляємо на яєчний шар.
  5. Корейську моркву за потреби віджимаємо від зайвої рідини, викладаємо останнім шаром і подаємо до столу.

Спробуйте приготувати салат із корейською морквою та сухариками! Гостей та близьких за вуха не відтягнете.