Цікавий психологічний тест: оберіть одну картинку і дізнайтесь про свій рівень комунікабельності

Читать на русском
Автор
19008
Цікавий тест, наскільки ви товариські
Цікавий тест, наскільки ви товариські. Фото Колаж "Телеграфу"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Деякі люди за своєю природою та характером дуже товариські та швидко знаходять спільну мову в нових компаніях. Інші ж навпаки не відчувають потреби багато спілкуватися та заводити велике коло друзів та знайомих. А до якого типу належите ви? "Телеграф" вже розповідав про тест на щедрість, а сьогодні пропонує пройти простий тест на товариськість.

Просто подивіться на картинку та інтуїтивно оберіть одне із зображень

тест по картинці

Результати тесту

Котик

Якщо вам більше подобаються котики, то ви інтровертна людина, якій комфортно перебувати на самоті. Ваші комунікаційні навички знижені, але ви не відчуваєте через це проблеми. Ви "котик, який гуляє сам по собі", вам не потрібні гучні компанії та товариство людей. При цьому з близькими людьми ви спокійно спілкуєтеся і таке спілкування вас не напружує. А ось у незнайомих компаніях, де багато людей, ви можете відчувати дискомфорт і швидко втомлюєтеся.

Собака

Якщо вам більше подобаються собаки, то ви дуже товариська людина з високим рівнем комунікативних навичок. Вам подобається перебувати серед людей, спілкуватися, обговорювати, дискутувати. Ви швидко знаходите спільну мову з людьми та вливаєтеся в нові компанії. Ви раді новим знайомствам та розширенню свого кола спілкування. При цьому наодинці з собою вам швидко стає нудно.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний весняний тест. Оберіть картинку та дізнайтеся, які події на вас чекають у березні.