Чорний і сірий залишіть для осені: ніжні ідеї манікюру на 8 Березня у рожевих відтінках

Читать на русском
Автор
14615
Цей манікюр вам точно сподобається
Цей манікюр вам точно сподобається. Фото Pinterest

Оберіть той манікюр, який довершить ваш образ

8 березня — Міжнародний жіночий день. Прекрасна половина людства завжди хоче мати ідеальний вигляд в цей день. Манікюр може в цьому допомогти. Раніше ми ділилися квітковими ідеями для дизайну на нігтях, а тепер показуємо ніжні варіантами манікюру в рожевих відтінках.

Манікюр надзвичайно важливий у будь-якому образі. Він може його ідеально доповнити і зробити особливим. "Телеграф" підготував для вас ідеї красивого та ніжного манікюру на 8 березня.

Який манікюр зробити на 8 березня

Якщо вам подобається класика, варто зробити французький манікюр, але не білого, а рожевого кольору. Якщо хочеться додати більше яскравих акцентів, маленькі сердечка на кожному нігті вам у цьому допоможуть.

Рожевий френч з сердечками
Фото: pinterest
Рожевий французький манікюр
Фото: pinterest

Молочні нігті — це завжди гарна ідея. А якщо зробити їх матовими і додати рожеві 3D вкраплення, ви будете сяяти на будь-якій вечірці.

Ідеї манікюру на 8 березня
Фото: pinterest

Чудовим варіантом також буде манікюр з рожевим сухоцвітом. Так ваші ручки матимуть тендітний та ніжний вигляд.

Рожевий манікюр
Фото: pinterest

Яскраві рожеві нігті привернуть до себе увагу багатьох, якщо зробити їх матовими. Декілька нігтів можна прикрасити дизайном у вигляді хвиль ніжно-рожевого відтінку.

Манікюр на 8 березня
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр краще не робити у 2024 році. Ми поділилися ідеями, які вже давно не в тренді.