Любителі сала оцінять цю закуску: приготуйте його у пакеті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 30497
Швидке та просто в готуванні
Багато українців люблять сало. Їдять його з борщем, на салі смачно посмажити яєчню чи картоплю, а засмажку із сала можна додати до вареників із солоною начинкою.
Сало може бути ще смачнішим, якщо його приготувати самостійно. Рецепт найсмачнішої закуски пропонують на порталі "Ukr story".
Як приготувати сало в пакеті
Інгредієнти:
- сало з прошарком;
- майонез;
- часник — голівка;
- сіль — 1 ст. л;
- перець – 1 ч.л;
- паприка – 1 ч.л;
- лавровий листок — кілька штук.
Спосіб приготування:
- Сало порізати на довільні шматочки.
- Решту інгредієнтів, крім лаврового листа змішати, часник попередньо видавити через прес.
- Кожен шматочок рясно обмазати у суміші та викласти в окремі пакетики.
- Пакетики зав’язати, викласти в окремий пакет, зав’язати.
- Воду в каструлі довести до кипіння, викласти пакети.
- Коли вода знову закипить, зменшити вогонь і томити сало 2,5 години.
- Вийняти пакетики та остудити.
- Вийняти сало із пакетів, викласти в ємність із кришкою, відправити в холодильник на 12 годин.
А якщо ви любите сало, рекомендує засолити його із чорносливом. На смак воно буде схоже на копчене.