Любителі сала оцінять цю закуску: приготуйте його у пакеті

Читать на русском
Автор
30508
Ніжне, смачне сало
Ніжне, смачне сало. Фото ukr3story.com

Швидке та просто в готуванні

Багато українців люблять сало. Їдять його з борщем, на салі смачно посмажити яєчню чи картоплю, а засмажку із сала можна додати до вареників із солоною начинкою.

Сало може бути ще смачнішим, якщо його приготувати самостійно. Рецепт найсмачнішої закуски пропонують на порталі "Ukr story".

Як приготувати сало в пакеті

Інгредієнти:

  • сало з прошарком;
  • майонез;
  • часник — голівка;
  • сіль — 1 ст. л;
  • перець – 1 ч.л;
  • паприка – 1 ч.л;
  • лавровий листок — кілька штук.

Спосіб приготування:

  1. Сало порізати на довільні шматочки.
  2. Решту інгредієнтів, крім лаврового листа змішати, часник попередньо видавити через прес.
  3. Кожен шматочок рясно обмазати у суміші та викласти в окремі пакетики.
  4. Пакетики зав’язати, викласти в окремий пакет, зав’язати.
  5. Воду в каструлі довести до кипіння, викласти пакети.
  6. Коли вода знову закипить, зменшити вогонь і томити сало 2,5 години.
  7. Вийняти пакетики та остудити.
  8. Вийняти сало із пакетів, викласти в ємність із кришкою, відправити в холодильник на 12 годин.

А якщо ви любите сало, рекомендує засолити його із чорносливом. На смак воно буде схоже на копчене.