Такий салат з’їдять першим навіть зі святкового столу: весь секрет у подачі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 35601
Улюблена страва у незвичайному виконанні
Різноманітними салатами вже нікого не здивуєш, навіть м’ясним салатом з ананасом. Але якщо подати його по-новому, гості проситимуть добавки.
Таким чудовим рецептом діляться "Ідеї для сніданку та вечері". Страва виходить неймовірно смачною і ситною, а незвичайна подача в тарталетках здивує навіть вибагливих гостей. Салат з’їдять першим навіть на святковому столі.
Як приготувати салат з куркою та ананасом у тарталетках
Інгредієнти:
- філе куряче (відварене) – 200 г;
- ананас консервований – 200 г;
- сир твердий – 70 г;
- часник – 1-2 зубчики;
- горіхи волоські – 30 г;
- сіль, перець – на свій смак;
- яйця – 2 шт.;
- майонез – 60 г;
- тарталетки – 10 шт.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо.
- Відварену курку нарізаємо невеликими шматочками.
- Невеликими кубиками нарізаємо консервовані ананаси. Сир натираємо на тертці. Горіхи подрібнюємо ножем. Чистимо та пропускаємо через прес часник.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо у салатнику. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- Готовим салатом наповнюємо тарталетками, за бажанням прикрашаємо волоськими горіхами та зеленню та подаємо на стіл.
Раніше ми розповідали, як швидко нарізати ананас. Любителям цього фрукта хитрощі точно знадобляться!