Такий салат з’їдять першим навіть зі святкового столу: весь секрет у подачі

Читать на русском
Автор
35601
Салат виходить дуже пікантним
Салат виходить дуже пікантним. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Улюблена страва у незвичайному виконанні

Різноманітними салатами вже нікого не здивуєш, навіть м’ясним салатом з ананасом. Але якщо подати його по-новому, гості проситимуть добавки.

Таким чудовим рецептом діляться "Ідеї для сніданку та вечері". Страва виходить неймовірно смачною і ситною, а незвичайна подача в тарталетках здивує навіть вибагливих гостей. Салат з’їдять першим навіть на святковому столі.

Як приготувати салат з куркою та ананасом у тарталетках

Інгредієнти:

  • філе куряче (відварене) – 200 г;
  • ананас консервований – 200 г;
  • сир твердий – 70 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • горіхи волоські – 30 г;
  • сіль, перець – на свій смак;
  • яйця – 2 шт.;
  • майонез – 60 г;
  • тарталетки – 10 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо.
  2. Відварену курку нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Невеликими кубиками нарізаємо консервовані ананаси. Сир натираємо на тертці. Горіхи подрібнюємо ножем. Чистимо та пропускаємо через прес часник.
  4. Підготовлені інгредієнти змішуємо у салатнику. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
  5. Готовим салатом наповнюємо тарталетками, за бажанням прикрашаємо волоськими горіхами та зеленню та подаємо на стіл.

Раніше ми розповідали, як швидко нарізати ананас. Любителям цього фрукта хитрощі точно знадобляться!