Навіть тісто замішувати не потрібно: найледачіший рецепт пиріжків для любителів поспати

Читать на русском
Автор
53355
Дуже швидко та неймовірно смачно
Дуже швидко та неймовірно смачно. Фото babusyni-retsepty

Цей рецепт завжди буде під рукою

Ароматні, пишні пиріжки – завжди чудова ідея для сніданку або для ситного перекушування. А що робити, якщо не хочеться довго вовтузитися з тістом?

На цей випадок "Бабусині рецепти" пропонують швидкий рецепт лінивих пиріжків без замішування тіста. Він виручить вас у разі, якщо немає часу або не хочеться готувати – пиріжки готуються дуже швидко, а на смак виходять фантастичними. Результат приємно здивує вас і ваших близьких.

Як приготувати пиріжки на сковороді.

Інгредієнти:

  • кефір – 200 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • кріп – 20 г;
  • петрушка – 40 г;
  • ковбаса – 100 г;
  • борошно — 300 г.

Спосіб приготування:

  1. У миску виливаємо кефір, додаємо сіль та цукор. Туди ж розбиваємо яйця та ретельно перемішуємо.
  2. Шинкуємо петрушку і кріп, дрібно нарізаємо ковбасу і відправляємо в приготовлену масу кефіру. Знову перемішуємо всі інгредієнти.
  3. Туди ж додаємо муку|борошно| і замішуємо тісто. Вимішуємо його на присипаному борошном столі руками, формуємо невеликий коржик і ділимо його на 8 шматочків, як піцу.
  4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо їх з обох боків до рум’яної скоринки.

Рекомендуємо також спробувати "Бабку Єльку". Такі пиріжки ви ще не їли!