Навіть тісто замішувати не потрібно: найледачіший рецепт пиріжків для любителів поспати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 53285
Цей рецепт завжди буде під рукою
Ароматні, пишні пиріжки – завжди чудова ідея для сніданку або для ситного перекушування. А що робити, якщо не хочеться довго вовтузитися з тістом?
На цей випадок "Бабусині рецепти" пропонують швидкий рецепт лінивих пиріжків без замішування тіста. Він виручить вас у разі, якщо немає часу або не хочеться готувати – пиріжки готуються дуже швидко, а на смак виходять фантастичними. Результат приємно здивує вас і ваших близьких.
Як приготувати пиріжки на сковороді.
Інгредієнти:
- кефір – 200 г;
- яйця – 1 шт.;
- сіль — ½ ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- кріп – 20 г;
- петрушка – 40 г;
- ковбаса – 100 г;
- борошно — 300 г.
Спосіб приготування:
- У миску виливаємо кефір, додаємо сіль та цукор. Туди ж розбиваємо яйця та ретельно перемішуємо.
- Шинкуємо петрушку і кріп, дрібно нарізаємо ковбасу і відправляємо в приготовлену масу кефіру. Знову перемішуємо всі інгредієнти.
- Туди ж додаємо муку|борошно| і замішуємо тісто. Вимішуємо його на присипаному борошном столі руками, формуємо невеликий коржик і ділимо його на 8 шматочків, як піцу.
- Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо їх з обох боків до рум’яної скоринки.
Рекомендуємо також спробувати "Бабку Єльку". Такі пиріжки ви ще не їли!