Довго зберігається і буквально тане в роті: пісочне печиво нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Впорається навіть дитина
Впорається навіть дитина. Фото 1000.menu

З простих продуктів, але дуже смачне

Хазяйки люблять швидку випічку, наприклад, пиріг "Сонечко", за те, що не потрібно довго возитися з продуктами на кухні, зате можна отримати свіжу смакоту до чаю. А якщо таку випічку ще довго можна зберігати — ціни їй немає.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом печива, яке можна зберігати близько тижня після приготування. Якщо, звичайно, ви не з’їсте його раніше, інформують на Facebook-сторінці "Пляцкі Рецепти від Лілії Цвіт".

Як приготувати пісочне печиво

Інгредієнти:

  • мед – 150 г;
  • сметана – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • олія – 3 ст. л.;
  • борошно — 350 г;
  • сода — 1 ч. л.;
  • сіль — щіпка;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити.
  2. Додати мед, збити.
  3. Додати сметану, збити.
  4. Додати олію перемішати.
  5. Змішати сипкі інгредієнти, додати їх до рідких, замісити тісто.
  6. Розкотити тісто завтовшки 0,5 см, вирізати печиво.
  7. Кожне печиво вмочити з одного боку у цукор.
  8. Викласти печиво на застелений пергаментом лист.
  9. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.

А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати "Шарлотку" за 15 хвилин за рецептом "Телеграфа". Випічка виходить ароматною, вологою та пишною.