Привіт весна! Яскраві листівки та картинки з першим днем весни, щоб підняти настрій близьким

Читать на русском
Автор
9361
Нагадайте близьким, що прийшла весна
Нагадайте близьким, що прийшла весна. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте близьких із 1 березня милою картинкою

Після довгої зими зі снігопадами, хуртовинами та сильними морозами, нарешті в Україну прийшла весна. Сьогодні, 1 березня, українці з впевненістю можуть видихнути та сказати, що пережили ще одну важку зиму під час повномасштабної війни, яка триває з 24 лютого 2022 року.

Останні дні лютого подарували нам лагідну майже весняну погоду, і тепер сподіватимемося, що тепло швидко настане і весна буде не лише у календарі, а й за вікном. А тепле весняне сонце підніме настрій та бойовий дух.

Цього дня, 1 березня, нагадайте близьким, що настала весна і підніміть настрій милою картинкою чи листівкою з побажаннями добра, сонця та миру. Це подарує весняний настрій та зарядить позитивними емоціями ваших рідних, друзів та колег.

"Телеграф" підготував добірку барвистих листівок та картинок, щоб ви могли відправити родичам, коханим, кумам чи колегам у соцмережах та месенджерах. Створіть святковий весняний настрій своїм близьким.

З першим днем весни, листівки, картинки
З першим днем весни, весна прийшла, листівки, привітання, вірші
З першим днем весни, весна прийшла, листівки, картинки
З першим днем весни, весна прийшла, листівки, картинки, привітання
З першим днем весни, листівки, картинки, привітання
З першим днем весни, весна прийшла, листівки, картинки, привітання, вірші

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити із подарованим на 8 березня гіацинтом після того, як він відцвіте. Поради для збереження рослини.