Дивовижний торт-бутерброд: всі спитають рецепт цієї оригінальної закуски

Читать на русском
Автор
На святковому столі ця закуска матиме розкішний вигляд
На святковому столі ця закуска матиме розкішний вигляд. Фото recept.ua

Нереально красивий закусочний торт з шинкою

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні млинці, які можна їсти навіть без начинки. Якщо ж шукаєте цікавий варіант святкової закуски, зверніть увагу на наступний рецепт.

За складністю цей закусочний торт мало чим відрізняється від звичайних бутербродів, однак, на відміну від тих же бутербродів, на святковому столі він має грандіозний вигляд. Рецептом закуски поділились на порталі NV.ua.

Інгредієнти:

  • біла або сіра паляниця;
  • 3 упаковки вершкового сиру кімнатної температури;
  • 1 ¼ склянки майонезу;
  • 2 столові ложки діжонської гірчиці;
  • спеції та приправи до смаку;
  • 4 тонкі скибочки сиру чедер;
  • 150 г тонко нарізаної шинки;
  • 150 г тонко нарізаної делікатесної індички;
  • 2 склянки подрібненого салату айсберг;
  • 4 слайси вареної грудинки;
  • 1 середній помідор, нарізаний скибочками;
  • ½ склянки готового курячого салату;
  • 1 пучок редиски, дуже тонко нарізаний;
  • 1 огірок, дуже тонко нарізаний.

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо в міксері (або за допомогою електричного ручного міксера) вершковий сир. Додаємо улюблені спеції та 1 склянку майонезу, доводимо до однорідної маси.
  2. Викладаємо третину суміші в кондитерський мішок із зірчастим наконечником. Обрізаємо зубчастим ножем боки паляниці або круглого хліба, щоб вийшов рівний циліндр.
  3. Розрізаємо циліндр по радіусу на чотири скибочки. Вибираємо сервірувальну таріль і кладемо скибочку хліба в центр для нижнього шару.
  4. Наносимо 1 столову ложку гірчиці на верхню частину хліба. Викладаємо зверху чеддер, потім шинку та індичку. Зверху на індичку кладемо половину салату.
  5. Намащуємо решту 1 столової ложки гірчиці з одного боку іншого шматочка хліба, а потім кладемо його гірчицею вниз на салат. Змащуємо верхню частину хліба 2 столовими ложками майонезу.
  6. Викладаємо зверху слайси грудинки, помідор і решту подрібненого салату. Змащуємо решту майонезу на третю скибочку хліба, а потім кладемо її майонезом вниз на салат. Далі кладемо останній шматочок хліба. Розподіляємо вершково-сирну суміш по верху та боках торта, як крем. Прикрашаємо торт слайсами редиски та огірків, викладаючи їх кільцями навколо верхнього та нижнього країв торта.

Цей тортик подається охолодженим, так він буде найсмачнішим. Також ми ділились рецептом дешевої намазки з оселедця.