Беріть у союзники на Масляну сметану: завдяки їй ваші млинці вийдуть ідеальними

Читать на русском
Автор
615
Ваші млинці вийдуть чарівними та не порвуться
Ваші млинці вийдуть чарівними та не порвуться. Фото pinterest.com

Спробуйте раз – і не пошкодуєте!

З 11 по 17 березня в Україні святкується Масляна — одне з найрадісніших та найвеселіших свят серед слов’ян. У цей період заведено пекти млинці та пригощати ними гостей.

Процес створення чудових млинців – ціле мистецтво, в якому кожна деталь має значення. Разом з "Важно знать" розповімо, як приготувати ідеальні млинці, щоб вони були одночасно ніжними та щільними. В цьому нам допоможе сметана.

Навіщо додавати сметану до млинців

Якщо ви любите млинці з неповторним вершковим смаком та приємною щільною текстурою, сметана – ваш вірний союзник. Однак важливо пам’ятати, що сметанні млинці краще вживати у чистому вигляді, без начинки.

Також важливо вибирати натуральну сметану високої якості. Тільки так можна досягти максимально насиченого смаку.

Як правильно додавати сметану

На одну стандартну порцію млинців достатньо лише однієї столової ложки сметани. Однак тут важливий порядок: спочатку потрібно змішати вершкове масло, цукор та яєчний жовток, і лише потім додавати сметану.

Тісто на млинці повинно вийти певної консистенції — воно має бути не надто густим, а й не надто рідким. Густа сметана додає густини, тому тут не обійтися без експериментів.

Сметана не тільки забезпечує млинцям неймовірний смак. Цей продукт сприяє тому, що млинці перестануть рватися у процесі випікання.

З цим хитрим прийомом приготування улюблених млинців перетвориться на справжнє мистецтво. Страва вийде чарівною.