Сонце пригріє до +15°C: яка погода очікує українців у перші весняні вихідні

Читать на русском
Автор
Перші весняні вихідні будуть теплими
Перші весняні вихідні будуть теплими. Фото Відкриті джерела

У неділю вже прогнозують похолодання

Перші весняні вихідні обіцяють принести в Україну сонячне тепло. Адже до кінця тижня температура коливатиметься у межах від +10°C до +15°C.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. На небі прогнозують помірну хмарність з проясненнями без опадів.

Погода 29 лютого

Погода 29 лютого
Погода 29 лютого

Останній день зими обіцяє бути по-весняному теплим, найбільше це відчують західні області, де температурні показники коливатимуться від +10°C до +19°C. На сході країни буде прохолодніше — від +5°C до +9°C. Північні області відчують трохи більше тепла, адже там температурна межа коливатиметься від +8°C до +11°C. Південь також насолодиться теплом, температура у цій частині країни буде від + 7°C до +11°C.

Погода 1 березня

Погода 1 березня
Погода 1 березня

У перший весняний день синоптики прогнозують теплу погоду. Так на сході країни очікується температура від +6 °C до +11°C, на заході від +11°C до +19°C. Північ країни прогріється до +12°C вдень та +3°C вночі. Південні області очікує температурний діапазон від +7°C до 12°C.

Погода 2 березня

Погода 2 березня
Погода 2 березня

Перша весняна субота буде такою ж теплою, як і кінець робочого тижня. Західні області очікує температура повітря від +12°C до +19°C. На сході країни прогнозують прохолоднішу погоду, там повітря прогріється до +11°C. Північні області очікує температурна межа від +8°C до +12°C. На півдні температурний показник підніметься від +9°C до +11°C. Опади синоптики на суботу не прогнозують, небо буде помірно затягнуте хмарами.

Погода 3 березня

Погода 3 березня
Погода 3 березня

Весняна неділя принесе українцям трохи прохолоди, адже середній температурний показник вдень становитиме +10°C. Захід України очікує температура від +9°C до +15°C, з мінливою хмарністю, але без опадів. Найбільше похолодання відчують жителі східних областей, де температура коливатиметься у межах +5°C до +8°C. Північ країни очікує від +6°C до +8°C. На півдні вдень температурний показник не підніметься вище +10°C.

Раніше "Телеграф" писав про погоду у Києві до кінця робочого тижня.