Вночі буде до -4°C: якої погоди очікувати в Україні в останній день зими

Читать на русском
Автор
590
Весна вже на порозі Новина оновлена 28 лютого 2024, 15:38
Весна вже на порозі. Фото Facebook

Пориви вітру очікуються у межах 5-10 м/с

Останній день зими, 29 лютого, обіцяє бути по-весняному теплим та без морозів. Так у четвер повітря прогріється від +5°C до +15°C, а у західних областях навіть до +19°C.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Опади у вигляді дощу не прогнозуються, на небі буде мінлива хмарність з проясненнями.

Погода 29 лютого
Погода 29 лютого

На півночі, зокрема і на Київщині, вдень синоптики обіцяють до +11°C, а вночі температура опуститься до 0°C. Дощ та будь-які опади не затьмарять погоду, буде лише мінлива хмарність.

Південні області також відпочинуть від зимової сирості та насолодяться помірно сонячною погодою. Температура повітря вночі коливатиметься від -3 °C до +4°C, вдень сонечко пригріє до +11 °C.

Захід країни буде найтеплішим 29 лютого, адже вдень сонце прогріє повітря від +10°C до +15°C. На Закарпатській області очікується до +19°C. Опади синоптики не прогнозують, небо подекуди буде затягнуто хмарами з проясненням.

Східні області не похизуються таким теплом, адже вдень температурний максимум сягатиме позначки +9°C. Вночі повітря охолоне до -5°C. Дощ не прогнозують, небо буде затягнуто хмарами з поясненнями.

Раніше "Телеграф" писав, якої погоди очікувати в Україні наприкінці робочого тижня.