Очікується до +10 вдень: чи будуть опади у Києві до кінця лютого

Читать на русском
Автор
Pixabay. Перехожі люди
Pixabay. Перехожі люди

Подекуди вночі тримались морози

Зима ще не завершилась, а весна вже вирішила потішити столицю України сонцем та теплом. За словами синоптиків, найближчими днями не прогнозуються дощі та сильні вітри.

Як повідомляють на сайті Meteofor, місцями позначки термометрів покажуть +10 градусів. Вночі коливатимуться від -1 до +1 °C.

У вівторок, 27 лютого, буде максимально ясна погода з-поміж трьох днів. Вдень вітер прогріється до 8 градусів тепла, але вночі місто відчуло на собі трохи морозу — -1 °C. Максимальні пориви вітру очікуються зночі й до настання вечора — помірні 7 м/с.

Середа, 28 лютого, також не принесе у столицю опади, а лише невелику хмарність. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 8 градусів, а вночі опустяться до +0 °C. Протягом ранку та обіду дутимуть свіжі вітри — 8 м/с.

Останній день цього місяця, 29 лютого, також передбачається похмурим, але сухим. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 10 градусів, а вночі опустяться до +1 °C. Найбільша концентрація вітрів прогнозується вранці та вдень — помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що скоро в Україну увірветься аномальне тепло.