З Днем оптиміста 2024! Найпозитивніші та найяскравіші листівки для близьких і друзів

Читать на русском
Автор
7042
День оптиміста у світі відзначається щороку 27 лютого
День оптиміста у світі відзначається щороку 27 лютого. Фото Телеграф

Ці барвисті картинки зроблять день ваших рідних позитивнішим

У вівторок, 27 лютого, за календарем свят відзначається Міжнародний день оптимізму, або — International Optimist Day. Оптимізм — це ефективний спосіб підтримки здоров’я та відновлення після труднощів, особливо тих, які українці щодня відчувають на собі через повномасштабну війну з Росією.

День оптиміста має велике значення для кожної людини. Іноді дуже важливо вважати склянку наполовину повною і не втрачати надію. В основі оптимізму лежить віра в те, що надії та мрії завжди стають реальністю.

Навіть у ті моменти, коли все здається дуже складним, коли стикаєшся з ситуацією, з якої не бачиш виходу, лише оптимізм стає тією силою, яка підтримує у важкі часи. Адже не завжди рідні чи друзі можуть надати допомогу у скрутну хвилину.

"Телеграф" підготував оригінальні листівки та картинки до Дня оптиміста 2024. Виберіть ту, яка сподобалася найбільше (або кілька) та надішліть своїм рідним та близьким друзям. Це точно підійме їм настрій!

листівка з днем оптиміста
картинка з днем оптиміста
листівка вітаю з днем оптиміста 27 лютого
листівка з днем оптиміста 2024
листівка вітаю з днем оптиміста 2024
листівка з днем оптиміста 27 лютого
картинка з днем оптиміста 27 лютого

Нагадаємо, що в Україні незабаром розпочнеться святкування Масляної. Раніше ми писали, коли українці відзначають Сирний тиждень у 2024 році.