Зробіть собі свято: який манікюр обрати для 8 березня (фото)

Читать на русском
Автор
2775
Варіанти манікюру на 8 березня
Варіанти манікюру на 8 березня. Фото Pinterest

Ці ідеї точно варті вашої уваги

Вже незабаром настане ніжне світле свято — Міжнародний жіночий день. До нього варто гарно підготуватися і зробити красивий манікюр. Раніше ми ділилися трендовими ідеями манікюру на весну 2024, а тепер розповідаємо, який дизайн і колір підібрати до 8 березня.

Манікюр відіграє важливу роль у кожному образі. "Телеграф" підготував для вас ідеї ніжного манікюру на 8 березня.

Який манікюр зробити на 8 березня

Для того, щоб ваші ручки мали красивий вигляд в цей день, можна додати до ніжних нюдових нігтів сріблястий ланцюжок. Так ваші ручки матимуть ідеальний вигляд. Якщо ви полюбляєте більш яскравий манікюр, то особливо гарними будуть молочні нігті з поцілунками червоного кольору. Можна також обрати матові нігті світло-рожевого кольору з вставками темно-рожевого і хаотичними чорними лініями.

Ідеї для манікюру на 8 березня
Фото: Рinterest
Манікюр на весну
Фото: Рinterest
Весняний манікюр
Фото: Рinterest

Трендова ідея — поєднання прозорого й фіолетового кольорів. Срібні вставки зроблять манікюр особливим. Якщо ви любителька квіткових манікюрів, то для вас ідеальним варантом будуть нігті з дрібними квітками ніжних відтінків на нюдовому фоні.

Ідеї манікюру на весну
Фото: Рinterest
Манікюр на 8 березня
Фото: Рinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про антитренди манікюру у 2024. Ми поділилися, які дизайни й кольори краще не обирати в цьому році.