Весна вже настала? Якою буде погода в Україні до кінця тижня

Читать на русском
Автор

В Україну прийде незвичайна для лютого погода

Кінець лютого порадує надзвичайно високими температурами. Тому погода в Україні в останні дні зими буде дуже теплою та малохмарною.

Як йдеться у прогнозі Укргідрометцентру, щодо прохолодно буде у східній частині країни, тоді як у міру просування на захід показники стовпчиків термометра зростатимуть.

Протягом тижня на півночі та сході України спостерігатиметься +6…+9 градусів вдень та -3…+1 градус уночі, проте до вихідних там температура повітря трохи підніметься.

Погода 27 лютого

У центральних областях можна буде побачити +7…+10 градусів вдень, однак у деякі дні можна буде побачити до +13 градусів. На півдні України в останні дні лютого взагалі можна буде в середньому бачити температуру від +10 до +14 градусів.

Погода 28 лютого

Найтепліша погода буде у західних областях, де подекуди може прогрівати і до +15 градусів. Окремо варто виділити Закарпатську область, де протягом дня повітря може прогріватись до +16…+18 градусів.

Погода 29 лютого

У зазначений період опадів на території України не варто очікувати. Втім, не варто сподіватися, що на цьому зима закінчиться, оскільки ще на один період похолодання прийде на початку березня.

Погода 1 березня
Погода 2 березня

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, на яку погоду варто чекати жителям Києва найближчими днями.