День ангела Світлани 26 лютого: милі листівки та картинки з привітаннями для рідних та близьких

Читать на русском
Автор
32859
Нагадайте Світланам, що у них сьогодні іменини
Нагадайте Світланам, що у них сьогодні іменини. Фото Колаж "Телеграф"

Цього дня свої іменини відзначають Світлани

У понеділок, 26 лютого, свій День ангела святкують жінки на ім’я Світлана. Іменини – це чудовий привід привітати близьких, виявити турботу та нагадати про свої теплі почуття всім знайомим та близьким Світланам. Яскрава листівка чи картинка стане милим знаком уваги від вас.

Світлана дуже поширене ім’я в Україні та низці інших пострадянських країн. Відомо, що це ім’я походить від слов’янських слів — "світло" та "лан". Також є версія, що Світлана означає "світла душа".

З дитинства Світлани цікаві та привітні дівчата зі спокійним характером. Вони цікавляться всім навколо та швидко засвоюють нову інформацію. У дорослому віці Світлани стають дуже ерудованими і цікавляться, як влаштований світ і життя в ньому.

Світлани дбайливі та працелюбні. Вони встигають і кар’єру будувати, і про сім’ю піклується. У відносинах ці жінки вірні, віддані та мудрі. Вони знають, коли потрібно висловити свою думку, а коли краще промовчати.

"Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки з побажаннями, щоб ви могли привітати знайомих, друзів, колег чи родичок з ім’ям Світлана з їхнім Днем ангела.

День ангела Світлани, іменини, листівки, картинки
День ангела Світлани, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Світлани, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Світлани, іменини, листівки, картинки
День ангела Світлани, картинки, привітання
День ангела Світлани, листівки, картинки, привітання
День ангела Світлани, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.