Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Тельців чекає море удачі, а Скорпіонів – нова робота

Читать на русском
Автор
66646
Зробили розклад Таро на фінанси на тиждень з 26 лютого до 3 березня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси на тиждень з 26 лютого до 3 березня 2024 року

Розповідаємо, що весна принесе кожному знаку Зодіаку

У перші дні весни 2024 року в деяких може бути застій на роботі, однак у більшості справи покращаться — можливий прибуток, зміна місця роботи, нові угоди.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 26 лютого по 3 березня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Двійка пентаклів

У цьому положенні картка може попереджати про фінансові негаразди і що доведеться віддавати борги, хоча це буде обтяжливо. Важливі переговори та фінансові справи поки що краще відкласти.

Телець — Колесо удачі

Ця карта попереджає про необоротні зміни, при цьому швидше за все вони будуть на краще. Несподівано може повернутися сприятлива можливість, статися успіх, покращитися ситуація з фінансами, що збоку здаватиметься чистим везінням. Також картка може пророкувати переїзд.

Близнюки — Вісімка жезлів

Ця карта обіцяє надходження грошей, отримання хороших інвестицій, кредиту, премії або нового джерела доходу.

Рак — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви можете бути не організовані та літати у хмарах, у зв’язку з чим плани та творчі задуми реалізувати не вдасться.

Лев — перевернута Дев’ятка мечів

Карта вказує, що в найближчий тиждень Ви будете схильні накручувати себе, можливий страх і сором, може здаватися, що весь світ проти Вас, у тому числі і в плані грошей. Швидше за все, Ваші страхи насправді не мають приводу, просто перечекайте цей період.

Діва — перевернутий Король мечів

На наступному тижні Ви можете бути надмірно самовпевненими та агресивними, що може обернутися проблемами у справах та на роботі. Може дійти навіть до звільнення та фінансових втрат.

Терези — перевернутий Паж жезлів

Незабаром Ви можете зіткнутися з відмовами, розчаруванням у своїй справі та втратою ентузіазму. Це може застопорити Вас на професійному шляху, як і Ваші доходи.

Скорпіон — перевернута Вісімка кубків

Якщо наявна робота не влаштовує Вас у всіх сенсах, то, можливо, якраз настав час знайти нову — з кращими умовами та більшою зарплатою.

Стрілець — перевернута Колісниця

У цьому положенні карта попереджає, що Ви можете втратити контроль над емоціями, через що можуть бути проблеми та втрати, крах планів у найближчий тиждень.

Козоріг — Трійка кубків

У Вас у найближчий тиждень може добре йти колективна робота, може вийти налагодити корисні робочі контакти, співпрацю з експертами у сфері. Можливий прибуток, відрядження, просування.

Водолій — перевернутий Маг

На тижні у Вас може з’явитися суперник або виникне інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватися. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Риби — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта говорить, що Ви найближчим часом будете схильні до недбалої роботи і бездумної витрати грошей, це може обернутися проблемами і загрозою звільнення.