Ви приготуєте це печиво, поки гості миють руки: рецепт-десятихвилинка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 67495
![Найшвидше і найсмачніше домашнє печиво](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/f7/c973f5a8-2072307dc1de3b11c71231d4c8729f71.png?v=2054_1)
Раз-два — і смакота на столі
Ароматне домашнє печиво – завжди чудовий варіант і для домашнього чаювання, і для зустрічей із друзями. Тим більше якщо готується воно швидко та з бюджетних продуктів.
Саме таким рецептом ділиться "Сенсація". Ви будете приємно здивовані простотою приготування та неймовірним смаком – печиво виходить дуже ніжним, смачним та розсипчастим. Швидкий рецепт виручить у разі непроханих гостей – готується печиво за лічені хвилини. Спробуйте – і воно стане вашим улюбленим.
Як швидко приготувати смачне печиво
Інгредієнти:
- куряче яйце – 1 шт.;
- цукор – 100 г;
- рослинна олія – 120 мл;
- розпушувач – 0,5 ч. л.;
- борошно — 200 г.
Спосіб приготування:
- У миску вбиваємо яйце, додаємо цукор та рослинну олію. Все збиваємо за допомогою вінчика протягом 1 хвилини.
- В отриману масу додаємо розпушувач, борошно та замішуємо м’яке тісто, яке не повинно прилипати до рук.
- Беремо невеликий шматочок тіста, робимо з нього кульку, злегка притискаємо, верх печива обвалюємо в цукрі та викладаємо на застелене пергаментне папером деко. Продовжуємо, доки не скінчиться тісто. Наприкінці трохи притискаємо кожне печиво виделкою, надаючи йому форми.
- Відправляємо лист у розігріту до 200 градусів духовку на 8 хвилин.
Готове печиво подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного!