Ви приготуєте це печиво, поки гості миють руки: рецепт-десятихвилинка

Читать на русском
Автор
66982
Найшвидше і найсмачніше домашнє печиво
Найшвидше і найсмачніше домашнє печиво. Фото sensatsiya.com

Раз-два — і смакота на столі

Ароматне домашнє печиво – завжди чудовий варіант і для домашнього чаювання, і для зустрічей із друзями. Тим більше якщо готується воно швидко та з бюджетних продуктів.

Саме таким рецептом ділиться "Сенсація". Ви будете приємно здивовані простотою приготування та неймовірним смаком – печиво виходить дуже ніжним, смачним та розсипчастим. Швидкий рецепт виручить у разі непроханих гостей – готується печиво за лічені хвилини. Спробуйте – і воно стане вашим улюбленим.

Як швидко приготувати смачне печиво

Інгредієнти:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • рослинна олія – 120 мл;
  • розпушувач – 0,5 ч. л.;
  • борошно — 200 г.

Спосіб приготування:

  1. У миску вбиваємо яйце, додаємо цукор та рослинну олію. Все збиваємо за допомогою вінчика протягом 1 хвилини.
  2. В отриману масу додаємо розпушувач, борошно та замішуємо м’яке тісто, яке не повинно прилипати до рук.
  3. Беремо невеликий шматочок тіста, робимо з нього кульку, злегка притискаємо, верх печива обвалюємо в цукрі та викладаємо на застелене пергаментне папером деко. Продовжуємо, доки не скінчиться тісто. Наприкінці трохи притискаємо кожне печиво виделкою, надаючи йому форми.
  4. Відправляємо лист у розігріту до 200 градусів духовку на 8 хвилин.

Готове печиво подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного!