Усі змішали — і в духовку: найсмачніший манник із родзинками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 28492
Проста та смачна випічка
З залишків кефіру, манної крупи та яйця можна з легкістю можна приготувати смачну та повітряну випічку. Манник виходить неймовірно ароматним та розсипчастим.
Його, як і сирники, можна з’їсти з кавою на сніданок або взяти на перекус. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "RecipesFoods".
Як приготувати манник з родзинками
Інгредієнти:
- манна крупа — 1 ст.;
- кефір — 1 ст.;
- цукор — 0,5 ст.;
- вершкове масло — 80 г;
- родзинки — 75 г;
- яйце — 1 шт.;
- ванільний цукор — 1 пак.;
- гашена сода — 0,5 ч. л.;
- дрібка солі
Спосіб приготування:
- Родзинки залити окропом на хвилину, воду злити, родзинки обсушити паперовими рушниками та змішати з щіпкою борошна.
- Яйце збити із сіллю, цукром та ванільним цукром за допомогою міксера.
- Додати кефір, розм’якшене вершкове масло, перемішати.
- Додати манну крупу, родзинки та соду, все добре розмішати. Залишити суміш набрякнути на 20 хвилин.
- Вилити тісто в застелену пергаментом і присипану манкою форму.
- Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 45 хвилин, поки пиріг не загусне і не покриється рум’яною скоринкою.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо приготувати смачну "Шарлотку" за 15 хвилин. Випічка виходить ароматною, вологою та пишною.