Температурні гойдалки та сильні вітри: Києву прогнозують контрастну погоду

Читать на русском
Автор
Людина тримає парасольку
Людина тримає парасольку. Фото Наш Київ

У місті тримається весняна температура

Вже певний період часу у столиці України зафіксувались "плюси", однак настрій містянам може зіпсувати хмарність та дрібні дощі.

Як повідомляють на сайті Meteofor, найближчими днями вітер не вщухатиме нижче свіжих 8 м/с. Максимальні пориви передбачаються у п'ятницю — сильні 12 м/с.

Протягом п'ятниці, 23 лютого, сонце не потішить місто своїми промінцями, а ввечері варто очікувати на дрібні дощі. Вдень вітер прогріється до 8 градусів тепла, а вночі було трохи холодніше — +4 °C. Протягом другої частини доби дутиме свіжий-сильний вітер — 8-12 м/с.

Субота, 24 лютого, передбачається суцільно хмарною, але сухою. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 10 градусів, а вночі опустяться до +5 °C. Протягом дня дутимуть свіжі-сильні вітри8-11 м/с.

А от у неділю, 25 лютого, у Київ знову прийдуть дощі, хоча їх інтенсивність прогнозується невеликою. Опади мають початись вранці та протриматись до кінця дня. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 9 градусів, а вночі опустяться до +6 °C. Протягом дня дутимуть свіжі-сильні вітри8-11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як правильно одягатись у холодну пору року, аби не продував вітер чи вам не було спекотно.